search
date_range

Casa Lucian din Hateg

Hateg , str. Mihai Viteazu, nr. 45  
​Capacitate: 6 adulți și 2 copii în 3 spații de cazare.
Un strop din nostalgia anilor trecuti,confortul rezultat in urma unei atente reamenajari fac din aceasta casa,cu trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, living generos o locatie ideala pentru popasul dumneavoastra pe frumoasele noastre meleaguri.Gradinuta cu gratar, strada putin circulata va vor oferi clipe de relaxare. Rezervarea si cazarea se fac la telefon,pentru ca proprietarii nu locuiesc in locatie,iar parcarea masinilor se face in curte.
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,