search
date_range

Casa Home Austria din Hateg

Hateg , str. Hunedoarei, nr. 50  
​Capacitate: 14 adulți în 5 spații de cazare.
`Home Austria` este situata in orasul Hateg, pe str. Hunedoarei nr. 50, pe DN ce duce spre renumita manastire Prislop. Superba priveliste a muntelui Retezat precum si aerul proaspat a acestei zone va vor determina sa faceti un popas turistic. Casa in sine este dotata cu camere mari, spatioase, o bucatarie si bai utilate la standarde europene. Va sunt puse la dispozitie: parcare, curte, terasa, TV, Internet! Puteti vizualiza mai multe imagini a pensiunii Home Austria pe reteaua de socializare Facebook sub numele de *Home Austria-Hateg*.
In speranta ca ne vom ridica la nivelul asteparilor dumneavoastre, va asteptam cu drag!
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,