Casa Arian Hateg, comentarii

Casa Arian din Hateg

Hateg, str. Progresului, nr. 59 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Arian Hateg


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Arian din Hateg:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Miruna - Bucuresti
( sejur: 20.08.2016 - 29.08.2016 )
10
- liniștea zonei in care este amplasată pensiunea, corelată cu apropierea de centrul orașului
- muntii care se puteau zări din toate părtile și curtea imensă, dotată cu balansoar, gratar și terasa
- bucătăria utilată cu toate dotările necesare: 2 frigidere cu congelator, aragaz cu cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea, aparat de cafea, plus toate tacâmurile, ustensilele de bucătărie, farfuriile și vasele de gătit pe care le are cineva care gătește mâncăruri complexe
- camerele renovate cu tot mobilierul nou, izolate termic, saltea confortabila,ferestre termopan si plasă de țânțari
- baia încăpătoare cu apă fierbinte în permanență
- curățenia impecabilă ce se făcea zilnic în întreaga pensiune
- amabilitatea si promptitudinea doamnei care detine pensiunea în a răspunde tuturor solicitărilor noastre
- a fost o vacanta de vis si speram sa revenim!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Oana G. - Cluj Napoca
( sejur: 14.11.2015 - 15.11.2015 )
5.8
Camerele sunt frumoase, confortabile si curate.
Una dintre doamnele de la cazare (sunt 2 doamne care se ocupa de asta) a fost foarte draguta cu noi, ne-a arata locurile de fumat si ne-a urat distractie.

-una dintre doamnele care se ocupa de cazare locuieste in casa.
-desi in momentul in care am sunat pentru rezervare, am întrebat daca putem folosi boxele de la combina muzicala, doamna din casa a fost foarte deranjata ca am ascultat muzica si a vorbit urat.
-fiind un grupe de 14 persoane(care a rezervat toata cabana) am avut nevoie de mai mult loc de stat jos si am adus dintr-un hol o bancheta, doamna inca o data a tinut sa ne certe si sa ne spuna ca ea locuieste acolo si nu e de acord sa-i `reamenajam` casa, desi i-am spus ca dimineata toata vor fi puse la locul lor.
- nu sugeram casa persoanelor care vor sa se distreze cu prietenii.
- mentionam ca dimineata, la plecare am lăsat casa luna, exact asa cum am primit-o. Pur si simplu am avut o seara cu muzica de la laptop si boxele unei mici convine muzicale pentru karaoke.
-desi prima doamna (care nu locuieste im casa) ne-a dat scrumiere si ne-a arata unde se fumează, doamna din casa s-a enervat ca fumam.
-faptul ca nu se fumează si nu se bea alcool in casa.
- faptul ca una dintre doamne locuieste acolo si e deranjata de orice zgomot.
Răspunsul unității: ( 26.11.2015 )

Ne pare rau ca nu ati fost multumiti, dar noi oferim doar posibilitate de cazare si nu suntem obisnuiti cu petreceri zgomotoase pt ca in oras majoritatea persoanelor care se cazeaza sunt in pelerinaj la Manastirea Prislop, nu vin pt organizarea unei petreceri. Trebuie sa recunoasteti ca ati solicitat doar cazare,spunand ca vreti sa vizitati rezervatia de zimbrii a doua zi , fara sa specificati ca doriti sa organizati o petrecere cu karaoke si multa bautura pe timpul noptii pana in jurul orei 3. La orice hotel sau pensiune unde am fost cazati exista cel putin o persoana care locuia acolo si care supraveghea locatia. Daca doriti sa fiti singuri , pe viitor rezervati o cabana la munte. In casa nu se fumeaza, asta este regula , doar ca pt d-voastra s-a facut o exceptie pt ca nu mai era altcineva. Sunt locuri amenajate pe terase pt fumat.
Notele d-voastra nu sunt conforme cu realitatea, pt ca ati stat intr-o curatenie impecabila , confort ridicat,pretul a fost extrem de mic pt o camera dotata cu baie proprie , iar serviciile oferite sunt conform informatiilor afisate pe site.

Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi
CONTACT
Mariana Stanescu
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare