search
date_range

Apartament Ambiance din Hateg

Hateg , str. Sarmizegetusa, nr. 13  
​Capacitate: 7 adulți și 3 copii în 4 spații de cazare.
Garantam cazare placuta la casa,intr-un apartament cu 2 camere, baie si bucatarie, curte proprie, pentru 2-5 persoane, intr-o zona linistia, la 5 minute de centrul orasului.
Se asigura parcarea in siguranta. De asemenea oferim cazare intr-un apartament, in centrul orasului Hateg( zona linistita), recent renovat ce asigura conditii foarte bune pentru 2, 3 chiar 4 pers. Se asigura parcare in siguranta cu vizibilitate din camera. In zona exista restaurante, magazine, etc.
La mica distanta se afla punctele turistice : Manastirea Prislop, Rezervatia de zimbrii, Ruinele de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Muzeul si Parcul Dinozaurilor
Se mai pot vizita : Castelul Huniazilor din Hunedoara, Cetatea din Deva, Barajul Raul Mare Retezat/ Muntii Retezat.
Relaxare si buna dispozitie gasiti la Aqua-Land din Deva sau la partia de schii din Rîusor.
Va asteptam cu drag .
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,