Pensiunea Dinasty Harman, comentarii

Pensiunea Dinasty din Harman

Harman, str. Avram Iancu, nr. 45 ( la 12.8 km de centrul loc. Brasov )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Dinasty Harman


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Dinasty din Harman:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Marcela - Bucuresti
( sejur: 30.11.2016 - 03.12.2016 )
4.5
Nimic.

Oribil.
Mizerie peste tot, miros urat in camere.
Evitati aceasta locatie.
Patronul nu a trecut pe acolo doua zile cat am stat, singurele persoane de contact au fost personalul motelelei de fapt.
Ne-am scurtat sederea, era groaznic.
Nu am mai gasit asa ceva nicaieri
Informatiile din site, poze ,nu corespund cu realitatea.
Răspunsul unității: ( 06.12.2016 )

Va contrazic nu ati sesizat nimic unitatii, pozele sunt reale absolut toate, iar patronul chiar sta si doarme la pensiune, trebuia doar sa intrebati de el sau sa il sunati la numarul de telefon la care ati facut rezervarea.

In ceea ce priveste mirosul neplacut vine de la canalizarea din Harman si e o problema in toata localitatea din pacate, din cand in cand mirosul de simte si in camere, din acest motiv suntem nevoiti sa punem in fiecare camera odorizante.

Ne pare rau ca asa ati perceput sederea la noi, mizerie chiar nu cred ca a fost altfel ati fi luat intr-adevar legatura cu conducerea unitatii. Va rog nu uitati ca este o pensiune de 2 margarete cu un confort peste nivelul de clasificare, totusi nu este un hotel de 4 stele cum probabil va asteptati.

Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi
CONTACT
Andrei Maiereanu
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare