Centrul de Agrement Balu Harghita Bai, comentarii

Centrul de Agrement Balu din Harghita Bai

Harghita Bai, nr. 59  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Centrul de Agrement Balu Harghita Bai


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie Centrul de Agrement Balu din Harghita Bai:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laurentiu - Braila
( sejur: 12.08.2013 - 14.08.2013 )
8
Imprejurimile sunt foarte frumoase.
Oamenii sunt atenti si binevoitori.
Aerul curat si linistea sunt perfecte.

Este imposibil de a te bucura de bucataria specifica locului. Se ofera numai pizza si fripturi la gratar cu diverse garnituri. Oricum, este bine sa intrebati daca au ceea ce ati dori deoarece pe meniul pus la dispozitie nu gasesti tot ceea ce servesc. Pacat, secuii chiar gatesc bine.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Oana - Hunedoara
( sejur: 04.01.2013 - 12.01.2013 )
9
Personalul este foarte amabil si atent, curatenia este impecabila, iar posibilitatea de servire a mesei ni s-a parut ireprosabila.

Televizorul este foarte mic si asezat mult prea sus, astfel incat nu se poate urmari confortabil. Din pacate nici firul cablului (prea scurt) nu a permis schimbarea pozitiei acestuia.
Nu am mai intalnit (in strainatate, ce-i drept) mic dejun inclus in pret care sa nu serveasca si cafeaua. Dar asta nu ar fi o problema foarte mare.

Raport calitate pret: nu avem nicio obiectie referitor la personal, servicii si curatenie, dar pretul nu se justifica avand in vedere oferta de schi din zona: o singura partie pentru incepatori (intr-adevar foarte ingrijita) si alte doua partii pentru schiori mai avansati, dar la care se ajunge destul de greu si care nu sunt ingrijite deloc. Practic nu este o statiune adevarata de schi. Cabana si partia pentru incepatori este perfecta doar pentru familii cu copii mici.
Răspunsul unității: ( 23.01.2014 )

Problema cu televizoarele sa rezolvat acum,sau schimbat si sunt pe suporturi care se pot misca.
In legatura cu cafeaua,sa stiti ca multe persoane nu consuma cafea la micul dejun.

Comentariu util ?
3 voturi 4 voturi
CONTACT
Kristaly Peter
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare