Centrul de Agrement Balu Harghita Bai, comentarii

Centrul de Agrement Balu din Harghita Bai

Harghita Bai, nr. 59  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Centrul de Agrement Balu Harghita Bai


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie Centrul de Agrement Balu din Harghita Bai:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan - Galati
( sejur: 26.12.2016 - 30.12.2016 )
9.3
Pozitia foarte buna fata de partii. Micul dejun variat. Caldura in camere.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Sorin P. - Piatra Neamt
( sejur: 23.12.2016 - 26.12.2016 )
9
+Modul de servire, promptitudine la cerinte, incredere, respect, amabilitate la informatii, curatenie,etc.;pct.tari-partie schi/sanie aproape, diferite activitati in functie de sezon, preturi mici in sezon mai ales, servicii masa/cazare ok; mi-a placut tot avand in vedere ca am fost prima data in aceasta zona si la aceasta pensiune (ex.:partie schi/sanie,sauna/baie japoneza, mancare, vinul fiert si ceaiul preparat de nota +10, snow-bus, zona turistica/montana, park de distractii, snow-tubing,patinoar etc.

-Televizor c-am mic in camera si c-am putine posturi, check-out devreme; mic dejun acelasi in fiecare zi;check-out tarziu la cerere fara un cost anume, mic dejun mai diversificat pe parte de bauturi(suc,apa minerala), fructe(mai multe feluri nu doar unul singur), gustare rece(mai diferita si mai multe sortimente), foarte cald seara si mai rece in camera noaptea spre dimineata; nemultumiri-la baie dusul sa aiba si cap flexibil nu doar fix.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Laurentiu - Braila
( sejur: 12.08.2013 - 14.08.2013 )
8
Imprejurimile sunt foarte frumoase.
Oamenii sunt atenti si binevoitori.
Aerul curat si linistea sunt perfecte.

Este imposibil de a te bucura de bucataria specifica locului. Se ofera numai pizza si fripturi la gratar cu diverse garnituri. Oricum, este bine sa intrebati daca au ceea ce ati dori deoarece pe meniul pus la dispozitie nu gasesti tot ceea ce servesc. Pacat, secuii chiar gatesc bine.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Oana - Hunedoara
( sejur: 04.01.2013 - 12.01.2013 )
9
Personalul este foarte amabil si atent, curatenia este impecabila, iar posibilitatea de servire a mesei ni s-a parut ireprosabila.

Televizorul este foarte mic si asezat mult prea sus, astfel incat nu se poate urmari confortabil. Din pacate nici firul cablului (prea scurt) nu a permis schimbarea pozitiei acestuia.
Nu am mai intalnit (in strainatate, ce-i drept) mic dejun inclus in pret care sa nu serveasca si cafeaua. Dar asta nu ar fi o problema foarte mare.

Raport calitate pret: nu avem nicio obiectie referitor la personal, servicii si curatenie, dar pretul nu se justifica avand in vedere oferta de schi din zona: o singura partie pentru incepatori (intr-adevar foarte ingrijita) si alte doua partii pentru schiori mai avansati, dar la care se ajunge destul de greu si care nu sunt ingrijite deloc. Practic nu este o statiune adevarata de schi. Cabana si partia pentru incepatori este perfecta doar pentru familii cu copii mici.
Răspunsul unității: ( 23.01.2014 )

Problema cu televizoarele sa rezolvat acum,sau schimbat si sunt pe suporturi care se pot misca.
In legatura cu cafeaua,sa stiti ca multe persoane nu consuma cafea la micul dejun.

Comentariu util ?
4 voturi 4 voturi
CONTACT
Kristaly Peter
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare