Centrul de Agrement Balu Harghita Bai - TURIST INFO .ro

Centrul de Agrement Balu din Harghita Bai

Harghita Bai, nr. 59  
Despre Centrul de Agrement Balu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
4 recenzii

Pozitia foarte buna fata de partii. Micul dejun variat. Caldura in camere.

... citeste mai mult

Localizare
Pensiunea 'Cabana Balu *** este situatã lângã pârtia de schi Csipike. De aici pornesc traseele marcate pentru turiști și de asemenea drumul cãtre pârtiile de schi Miklos și Kossuth.
Cazare
Pensiunea 'Cabana balu' oferã condiții optime pentru cazarea a 48 de persoane, repartizate în 7 camere cu paturi matrimoniale, 6 camere cu 2 paturi, 5 camere cu 3 paturi si 1 camere cu 4 paturi. Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie și televizor.

Pentru confortul și relaxarea dvs. , pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, saunã, parcare pãzitã, teren de joacã pentru copii precum și de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi și alte modalitãți de recreere. Pensiunea 'Cabana Balu' oferã posibilitatea conectãrii gratuite la internet (wireless internet).
În restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteți savura mâncãruri tradiționale ardelenești, dar la solicitarea clienților putem alcãtui orice fel de meniu.
Harghita BÃi
Accesul la Harghita Bãi se poate realiza pe drumul județean 138a. Localitatea se aflã la o distanțã de 22 km de Miercurea-ciuc și de 46 km de Odorheiu Secuiesc.
Situata la o altitudine de aproximativ 1350 m, stațiunea Harghita Bãi ofera trasee turistice și mofetecare sunt atracțiile verii, oferind senzații de neuitat. La începutul secolului al xix. -lea au fost descoperite solfatarele cu gaze sulfuroase. Cele doua mofete solfatariene și cu ape carbogazoase cu o compoziție chimicã diferitã, creeazã posibilitatea unor tratamente variate, în cura internã și externã. În cura internã apele de aici se folosesc în boli de inimã și ale sistemului circulator, respectiv în inflamații cronice.

Totodatã împrejurimile sunt favorabile practicãrii motocrossului, ciclismului și pe traseele marcate pentru turiști, iubitorii de drumeții pot admira peisaje deosebit de pitorești.
Parcul de aventurãBalu
Parcul de Aventurã Balu este înconjurat de frumoasele creste ale Carpaților Orientali în mulțimea de pãduri conifere ale Harghitei. Parcul de aventurã așteaptã oaspeții aventurieri construit într-o ambianțã de o frumusețe rarã pe o suprafațã de 1. 5 hectare, cu 120 trasee cu frânghii și 105 elemente de joc având diferite grade de dificultate. Oaspeţii cabanei beneficiază de un discount de 10 % la intrare în Parcul de Aventură Balu
La solicitare anticipată organiyăm diferite activităţi de team building outdoor, ture ATV cu ghid, ture off road la o stână locală, program Paintball.

Cele opt trasee sunt marcate cu diferite culori, astfel toatã lumea își poate gãsi ușor traseul potrivit. Copii pot sã-și încerce abilitãțile pe segmentele galbene și portocalii, unde sarcinile sunt concepute în așa fel, încât sã corespundã cu înãlțimea și condiția lor fizicã. Distracția adulților este asiguratã de patru trasee, fiecare având grade de dificultate diferitã. Traseul de începãtori trebuie parcurs de fiecare, numai dupã aceea poate sã treacã mai departe pe o dificultate mai mare. Particularitatea este tiroliana, fiind cel mai lung traseu de alunecare din Europa Centralã cu o lungime de 985 m.


FACILITĂȚI UNITATE:
ATVATV
barbar
discotecadiscoteca
echitatieechitatie
faxfax
gradina/curtegradina/curte
închirieri bicicleteînchirieri biciclete
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
plata cu cardulplata cu cardul
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
saunasauna
scaun bebescaun bebe
seif la receptieseif la receptie
terasaterasa
teren de sportteren de sport
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 49 adulți în 19 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Kristaly Peter
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare