Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Indra din Gura Humorului grade grade grade

Gura Humorului, str. Bulevardul Bucovina, nr. 84 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dionis Spătaru din Visan
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.02.2024.
Pensiunea Indra a fost o surpriză plăcută, un loc de unde îți pare rău să pleci. Am stat doar o singură noapte, două cupluri în două camere, am servit cina și micul dejun. Raportul dintre preț și calitate este absolut în favoarea clientului. Totul este ireproșabil, aspectul, servirea, masa. Gazdele au fost foarte amabile și serviabile, venind în întâmpinarea dorințelor noastre, surprinzându-ne plăcut. Bucatele delicioase și porțiile generoase, ambianța plăcută, cu decor tradițional în mare parte. Camerele și băile curate și cu toate elementele funcționale. Recomand această pensiune cu toată inima!
   Badea Lenuta din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 05.01.2024
Gazde primitoare, camere frumoase si confortabile, mancare traditionala variata si foarte gustoasa, afinata realizata de gazde, dulceata de casa, cozonaci si prajituri de casa! Pensiune mobilata si decorata traditional, au asigurat prezenta unei formatii locale si a unui grup de colindatori minunati. As reveni cu drag!
   Ivan Denis din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 03.01.2024
Amplasata bine, la cateva minute de centru, pensiunea dispune de peste 12 camere spatioase (poate mai multe, sincer nu le-am numarat), foarte curate - totul arata ca nou, gazdele facand totul necesar pentru a beneficia de tot confortul, oameni veseli, primitori, iar personalul foarte serviabil si mereu cu zambetul pe buze. Rezervarea noastra a fost intre 30.12 - 02.01, avand incluse servicii de demipensiune, masa si petrecerea de revelion, iar gazdele ne-au oferit mai mult de atat, oferind toate mesele principale, bauturi alcoolice si nonalcoolice la discretie (au o afinata excelenta facuta de proprietari - si nu doar afinata, ci toate produsele traditionale servite au fost pregatite de gazde), fara a plati suplimentar.
Daca ajungeti in zona Humorului, va sfatuiesc sa popositi aici.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Va mai asteptam .
   Paraschiv Tiberiu din Ploiesti
nota: 10
schedule 12.05.2023
Pensiunea arata foarte bine, in stil rustic, este plasata într-o locație centrala și ușor accesibila. Camerele sunt foarte curate și îngrijite, iar servirea mesei se face în saloane rustice amenajate cu bun gust. Calitatea bucatelor servite aici este excelenta, mâncărurile sunt diversificate ca la mama acasă, cu gustul de alta data și pe placul și celor mai mofturoși. Servirea este ireproșabilă iar proprietara casei ne-a răsfățat cu cele mai rafinate băuturi specifice zonei: pălincă, afinata, vin. Deserturile casei, pasca și cozonacul, te îmbie sa mai iei o porție suplimentara, fără sa te mai gândești la dieta de acasă. Si, nu în ultimul rand, zâmbetul și voia bună a întregului personal. Per total, nota 10 cu felicitări. Cele doua zile petrecute aici au zburat iute, dar promitem sa ne întoarcem cât mai curând.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și va mai așteptăm cu drag și cu alta ocazie.
   Pricop P din Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2020 - 07.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul perfect
Răspunsul unității:
Mulțumim.
   Ionel I din Galati
nota: 10
schedule sejur: 24.10.2018 - 26.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune extraordinara, amenajata cu bun gust. Casa este foarte frumoasa si curata, iar curtea minunata. Gazda este foarte primitoare(nota 10+). Am fost serviti cu afinata si palinca din partea casei. Am servit pranzul si cina in aceasta locatie si am fost foarte incantati de gustul foarte bun al mancarii bucovinene. Desertul a fost foarte bun(placinta cu branza de vaci cu aluat de cozonac, clatite cu dulceata de afine....). Ne-am simtit extraordinar, ca acasa, poate chiar mai bine. Vom reveni cat de curand. Multumim mult de tot pentru ospitalitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul.
   Daniela D din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 26.01.2018 - 28.01.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
M-a încântat ospitalitatea cu care am fost primită.
   Anca Floriana din Iași
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2017 - 12.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea Indra este situată în imediata apropiere a Centrului Comercial Penny Market. Până în centru se fac 5 minute pe jos și până la Parcul de distracție Ariniș sunt aproximativ 15 minute de mers pe jos.
Clădirea dinspre stradă îmbină stilul rustic cu cel modern, e renovată și elegantă, ne-am bucurat de balconul încăpător. Dincolo de o grădină superbă, umbroasă, cu numeroase flori, molizi impunători, cu spațiu suficient pentru grătar și mese separate de rânduri de flori, a fost ridicată o clădire nouă, tot cu două etaje, camerele fiind spațioase, aerisite și elegante.
Curățenie absolută și grijă din partea personalului de a o menține.
Un alt atu este și parcarea mare din spatele pensiunii.
Am fost încântați de amabilitatea, căldura și discreția dnei Maria, care ne-a oferit răspunsuri la orice nelămurire și sugestii privind obiectivele turistice și locurile de distracție din zonă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am întâmpinat deloc neplăceri. Bucătăria pusă la dispoziția oaspeților e poate puțin mai mică decât ne-am fi așteptat și cred că ar trebui un număr mai mare de căni și ibrice de cafea.
Răspunsul unității:
Va multumesc pt feedback.
   Diana D din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2016 - 28.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost pus bine la punct.
   Gheorghe G din Alexandria
nota: 8.67
schedule sejur: 07.07.2016 - 10.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Caldura cu care am fost primiti/
CONTACT
Manoila Maria
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Manoila Maria
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0740 082 711
WhatsApp