Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ariniș din Gura Humorului grade grade grade grade

Gura Humorului, str. Primăverii, nr. 1 -
Nota 10.0 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Avasilcăi Ioan din Iași
nota: 10
schedule 10.07.2023
N urma șederii la această pensiune vreau să zic că suntem foarte mulțumiți. Este aproape de parc, piscină (reducere 50% fiind cazați aici) și alte atracții turistice. Bucătăria este la comun,dar utilată cu de toate. Ce e drept,pe ici pe colo câte un minus,dar nu are a face cu confortul. La masa de biliard ar trebui schimbat una alta. Sincer, vom mai veni. Recomand oricui.
   Damian din Iasi
nota: 10
schedule 06.07.2023
Recomand cu toată încrederea! Locația este foarte aproape de Parcul Ariniș. Personal amabil, curățenie și liniște. Pensiunea este dotată cu bucătărie complet utilată, iar copii beneficiază de o curte mare, cu spațiu de joacă. O să revenim cu drag! Toate cele bune!
   Daniel Si Elena din Iasi
nota: 10
schedule 12.06.2023
Am fost acum trei ani acolo si avem doar cuvinte de lauda despre locatie, personal, conditii si, in special dna propietara (o femeie foarte amabila si sociabila), am ramas placut impresionati, este tot ceea ce si-ar putea dori cineva pentru cateva zile de relaxare intr-un mod ambient placut si linistit, foarte aproape de Complexul Arinis,acolo unde puteti simti si "marea" si "muntele" in aceeasi locatie. Cu siguranta vara asta vom reveni. Unele neplaceri pe care le-au semnalat probabil alti clienti au fost izolate, cu siguranta. Recomand fara nicio retinere aceasta locatie superba!!!
   Parteni Constantin din Iasi
nota: 10
schedule 23.05.2023
Pensiunea Casa Ariniş, este locul unde îți găseşti liniştea. Camerele spațioase, curățenie exemplară, locuri de joacă pentru copii, personalul foarte amabil. O adevărată lecție de cum se face turism, din care au de învățat şi reprezentanții ministerului turismului.
   Ramona din Iasi
nota: 10
schedule 31.07.2022
Am stat 3 nopti la aceasta pensiune si ne-am simtit minunat. Este chiar langa parcul Arinis, se poate merge pe jos, trecand podul. Vom reveni si cu alte ocazii. Copiii au loc de joaca in curte, trambulina, groapa cu nisip, masa de biliard, tobogan. Exista si foisor cu gratar.
   Claudia Odobescu din Bacau
nota: 10
schedule 14.06.2022
Am fost cazati in perioada 10.06-13.06.2022- 4 fam cu copii. 2-12 ani. Camerele sunt curate, spatioase, aerisite. Am gasit conditii excelente pentru a petrece cateva zile de relaxare. Foisoare, acces la o bucatarie utilata, acces la gratar, parcare...locul de joaca in special trambulina si biliardul au tinut copiii ocupati in timpul sederii. Gazdele foarte amabile, discrete si binevoitoare ne-au recomandat si locuri in care sa putem lua masa. In concluzie recomandam din inima aceasta locatie. Cu mare drag vom reveni cand vom mai avea ocazia. Va multumim!
   Amarandei Gheorghe din Iasi
nota: 10
schedule 06.06.2022
In perioada 5/7 iunie am poposit la casa Arinis un grup de 30 de adulti si 3 copii.
Gazdele, Ionela imptreuna cu sotul, cunoscatori atenti ai turismului modern, ne-au cazat in 3 cladiri relativ noi, dotate conform cerintelor europene.
Totul a fost la superlativ, ne bucuram ca avem in Romania astfel de spatii de cazare.
Cu siguranta vom reveni. iarasi, iarasi...si iarasi!
Spor!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! Ne-am bucurat să avem ca oaspeți, oameni atât de deosebiți, cu mult bun simt, care știu să petreacă frumos și să se bucure de viață! Vă așteptăm cu drag să reveniți!
   Nicoleta din Iasi
nota: 10
schedule 19.09.2021
Oaza de liniște și verdeața. Totul este minunat, camere spațioase, aerisite, bucătărie dotata și utilată, foișor, grătar, biliard, loc de joaca pt copii, topogan, balansoare.

Oameni calzi și primitori, atenți la toate nevoile turiștilor.

La câteva minute de parc, piscina, telescaun, pârtie. La app 40 minute distanta de mocănița și tiroliana. La doar câțiva km de vestite mănăstiri.
   Fotu Elena din Constanta
nota: 10
schedule 21.08.2021
Conditii excelente. Am fost cazati cu cei 2 copii de 3 si 5 ani in camera family: foarte spatioasa, baia mare, intreaga cladire este moderna, bucataria este la comun, complet echipata, curatenie exemplara. In curtea din spate se afla un loc de joaca generos pt copii si este foarte aproape de complexul cu acelasi nume.
   Alina A din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 08.03.2017 - 10.03.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea e superba, cu toate facilitatile, camere enorme si primitoare si gazda e o doamna minunata. Ne.am propus sa mai revenim. Casa e chiar langa parc, am mers cu telescaunul, am fost la piscina cu apa sarata, la salina Cacica etc. Va recomand cel putin 3 zile, ca aveti ce face in Gura Humorului, iar Pensiunea Arinis va ofera un larg spatiu de joaca pt copii, gratar, biliard.
   Eugeniu din Chisinau Republica Moldova
nota: 9.67
schedule sejur: 03.01.2017 - 08.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sufragerie spațioasă unde copiii se pot juca în voie iar maturii pot cina nestingherit, bucătărie utilata cu de toate. Este foarte cald in toate camerele. Proprietara este foarte draguță, îți răspunde la toate întrebările!
   Daniela D din Vaslui
nota: 9.83
schedule sejur: 19.02.2016 - 21.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect, conditiile de cazare extraordinare, locatia ideala ( este asezata la intrarea in Complexul de agrement Arinis), raport pret calitate exceptional. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni.
Răspunsul unității:
Multumim, va asteptam mereu cu drag!
   Adrian A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2015 - 30.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Superb, foarte aproape de complexul Arinis, camere spatioase, curatenie, bucatarie complet utilata si dotata te simti ca acasa, propietari sunt foarte ok, perfect pentru familie cu copii ( locuri de joaca groapa de nisip, topogane, etc ) Vom reveni cu certitudine
thumb_down
Aprecieri negative:
Internet exista insa exista probleme cu conectarea la rooter sper sa rezolve in viitor este singurul minus pe care al pot da.
   Tamara din Husi
nota: 10
schedule sejur: 06.08.2015 - 11.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul foarte amabil,servicii de calitate.Piscina este ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Preturile cam mari la meniuri,centrul SPA nu are masaj si nici un fel de tratamente corporale deocamdata.
Răspunsul unității:
Ati facut o confuzie.Noi suntem pensiunea Arinis iar dv vorbiti despre piscina Arinis , care nu apartine de noi.
   Cristina C din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2015 - 26.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiul de joaca pentru copii este minunat si cazarea deasemenea, o sa mai revenim cu placere si alta data la Pensiunea arinis Gura Humorului.
   Sorin S din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 13.07.2015 - 16.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiunea deosebita cu gazde cu foarte mult bun simt in rest nu am nimic de reprosat doar ca o sa mai revenim la aceasta pensiune si le doresc numai bine gazdelor
   Ioana Roxana din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2015 - 07.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea a fost foarte buna, camerele spatioase si curate
locul de joaca foarte bine dotat
gazdele primitoare
foarte aproape de punctele de interes
cu siguranta vor reveni
Răspunsul unității:
Si noi ne dorim sa reveniti! Multumim!
   Razvan din Bacau
nota: 9.83
schedule sejur: 19.06.2015 - 21.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Toate informatiile prezentate sunt reale, conditiile de cazare sunt excelente, iar disponibilitatea gazdei este de laudat. Noi am inchiriat toata vila, este ideala pt familiile cu copii datorita locului de joaca, iar pt adulti gratar si biliard, bucatarie completa. Paturi suplimentare disponibile pt toate camerele. Situat f aproape de complexul Arinis (100m) si de partia de schi. Cu siguranta vom reveni, nu am avut nimic de reprosat gazdelor.
   Marius din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 15.05.2015 - 17.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este intr-o zona linistita aproape de rau. Este foarte aproape de Complexul Arinis si de parc. Gazdele au fost foarte atente la nevoile noastre. Au raspuns rapid la dorintele noastre. Ospitalitatea, curatenia si grija lor ne motiveaza sa ne intoarcem. Va multumim!
Răspunsul unității:
Suntem fericiti ca v-am facut vacanta frumoasa! Va multumim ca ne-ati ales!
   din Iași
nota: 10
schedule sejur: 13.02.2015 - 15.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o cabana situata foarte aproape de partie, de intregul complex arinis si de centrul statiunii...cabana este mobilata si echipata modern, extrem de primitoare... Gazda este foarte draguta si amabila...se vede ca in Bucovina inca este prezent bunul simt!!! Multumim !
Răspunsul unității:
Noi suntem cei care va multumim, si speram sa ne revedem curand!
   Adrian din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 29.11.2014 - 01.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii de cazare foarte bune, camerele foarte curate, curtea curata si utilata cu tot ceea ce trebuie
thumb_down
Aprecieri negative:
In unele camere se simtea miros de la canalizare-baie.
In prima zi de cazare a fost frig in toata pensiunea, seara am constatat ca in 3 camere caloriferele erau pe jumatae reci. De la acest incident s-a pornit o mica cearta intre noi si d-na. Abia a dua zi am avut conditii normale.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales pensiunea noastra si tin sa cred ca in final totul a fost bine avand in vedere ca ati dorit sa reveniti dupa o luna dar din pacate nu aveam disponibilitati.Ne pare rau pt situatie si vreau sa facem cateva precizari esentiale.Problema mirosului s-a rezolvat in urma sesizarii dv, cauza era sifonul din baie din care se elimina apa si l-am acoperit.Cat despre problema caldurii, asa cum ati specificat si dv, seara,la o ora inaintata, respectiv ora 22, sambata ,ati constatat ca in 2 camere nu 3 caloriferele erau pe jumatate reci, fiind blocat retururl (din cauza opririi electricitatii in cursul zilei pe o portiune a orasului).Ce nu ati specificat este ca toata lumea a primit aeroterma sau calorifer electric, deci nimeni NU A dormit IN frig ,nefiind posibila o alta rezolvare la cea ora.Acea mica cearta s-a iscat la refuzul platii unei persoane din grupul dv , refuzul aerotermei pe motivul ca era prafuita, iar la sugestia mea de a cauta o alta locatie corespunzatoare cerintelor lui a interpretat ca il dau afara in toiul noptii.Dar situatia s-a rezolvat, toata lumea a achitat ,iar noi ne cerem inca o data scuze pt intreaga situatie.Va asteptam sa reveniti!
   Elena E din R. Moldova
nota: 9.83
schedule sejur: 03.01.2015 - 08.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut parte de un sejur excepțional. Casa este situată foarte aproape de toate punctele de interes zonă, îți ia doar 10-15 min de plimbare pe jos ca să ajungi la copmlexul Ariniș, dar și în oraș. Vreau să remarc amabilitatea proprietarilor, au fost sensibili la toate cererile noastre și au reacționat promt ori de cîte ori am avut nevoie. Casa e foarte comfortabilă, caldă, luminoasă, ne-am simțit într-adevăr bine. Cred că vom reveni cu plăcere în caz că vom alege Gura Humorului pentru o eventuală vacanță.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am fost pe placul dv si a intregului grup,va asteptam cu drag sa reveniti!Aveti o familie minunata iar pe parcursul celor 7 zile de cazare bunul simt de care ati dat dovada ne-a impresionat!
   Doru D din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.10.2014 - 19.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, discrete, curatenie, mobilier nou, biliard, parc de joaca bine dotat, totul a fost in regula.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati calcat pragul si asteptam sa ne revedem!
   Gabriel G din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 20.08.2014 - 22.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de piscina acoperita si de coplexul Arinis.Curtea este inchisa pe timpul noptii,fara griji in ceea ce priveste autoturismul.Masa biliard,gratar afara,foisor acoperit cu masa mare,multe obiective turistice in zona.Oras mic linistit,proprietari cu bun simt.Pentru cei ce vor recreere si liniste e perfect.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru descrierea frumoasa,va asteptam sa reveniti!!
   Virginia V din Botosani
nota: 8.33
schedule sejur: 01.08.2012 - 04.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doamna este o persoana foarte amabila care stie sa-si faca clientii sa se simta bine. Mi-a placut foarte mult spatiul de joaca amenajat pt copii si faptul ca pensiunea este foarte aproape de parcul arinis si de piscina. Eu una am fost pe deplin multumita de seviciile lor.
CONTACT
Ionela Zofota
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionela Zofota
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0752 118 233
WhatsApp
Apel/SMS