Casa Ela Gura Humorului, comentarii

Casa Ela din Gura Humorului

Gura Humorului, str. Closca, nr. 7bis  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Ela Gura Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Ela din Gura Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Ramona-Nicoleta - Pascani
( sejur: 10.08.2015 - 12.08.2015 )
8.5
Conditiile de cazare sunt foarte bune, mai ales raportate fiind la pretul scazut; totul este de o curatenie ireprosabila, camerele sunt amenajate cu gust si sunt confortabile. Bucataria este bine utilata; exista, de asemenea, si gradina cu loc pentru gratar. Zona este foarte linistita.

Locatia nu dispune de internet.
Casa nu se afla pe locul indicat pe Google Maps; am inteles ca se produce o confuzie cu un loc cu o denumire similara, si anume Pensiunea Ella (versus Casa Ela, atentie). Desi adresa este indicata corect - Strada Closca nr 7 bis - harta de acces indica faptul ca locatia s-ar afla intr-o zona centrala, in apropiere de Best Western Bucovina. Atentie la acest aspect, locatia este mult mai izolata si indepartata de zona centrala, comoda pentru masina si mai putin la indemana pentru mers pe jos - 20 min pana in centru, 40 min pana la Complex Arinis.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Mihaela Jucan
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare