Cabana BeyKay Gheorgheni, comentarii

Cabana BeyKay din Gheorgheni

Gheorgheni, str. Dn 12, nr. Km.7 ( la aprox. 27 km de centrul loc. Lacu Rosu )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana BeyKay Gheorgheni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie cabanei BeyKay din Gheorgheni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Andreea F. - Barlad
( sejur: 18.06.2011 - 19.06.2011 )
9.7
Cabana este ideala pt a te relaza impreuna cu familia, prietenii, etc. Camerele sunt foarte curate, ingrijite, imprejur spatiu verde, leagane, foisor. . . Este intra-devar un loc nemaipomenit. . . Este foarte frumos. . . Am fost impreuna cu un gr up de copii in excursie si sincera sa fiu la impresia care mi-a lasat-o as mai merge acolo oricand.

Nu este internet, si semnal nu prea ai. . . Dara vand in vedere k vii sa te relaxezi la munte. . . Nu prea cred k ar fi o mare problema lucrul acesta. .
Comentariu util ?
10 voturi 1 vot
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare