Cabana Loredana Garda de Sus - TURIST INFO .ro

Cabana Loredana din Garda de Sus

comuna Garda de Sus, sat Ghețari, Ghetari, nr. 218 ( la aprox. 6.7 km de centrul loc. Arieseni )  
Despre Cabana Loredana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana este situata la 200 m distanta fata de pestera Ghetarul de la Scarisoara. Este in inima muntelui, cu peisaje naturale inconjuratoare mirifice, vazute chiar de la geamurile camerelor.
Exista bucatarie complet utilata, living spatios cu tv si baie de serviciu, iar fiecare etaj are iesire intr-un balcon.Dispune de curte si foisor pentru cei care doresc sa ia masa in aer liber si pentru cei care doresc sa faca gratare.
In apropierea cabanei sunt numeroase obiective turistice: pestera Ghetarul de la Scarisoara, pestera Ghetarul Vartop, pestera Poarta lui Ionele, Cheile Ordancusi, Coiba Mica, Coiba Mare, Cetatile Ponorului, Izbucul Tauz si multe altele.
Vara organizam trasee turistice pe drumuri de munte, focuri de tabara, iar iarna plimbari cu sania trasa de cai


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare