Apartament Danube Residence Galati - TURIST INFO .ro

Apartament Danube Residence din Galati

Galati, str. Rosiori, nr. 8  
Despre Apartament Danube Residence
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
5 recenzii

Apartamemnt confortabil

... citeste mai mult

Apartamentul este situat in zona centrala, mijloace de transport in imediata apropiere, teren de tenis, Faleza Dunarii la 3 minute distanta. Locatia este renovata recent (mobilier nou, Tv, Wifi Gratuit, centrala termica, aer conditionat, masina spalat, masa de calcat, bucatarie complet utilata)pretul este negociabil.


Capacitate totală: 4 adulți și 2 copii în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 17.02.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Lungu Dan
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare