Casa dintre Munti Fundata - TURIST INFO .ro

Casa dintre Munti din Fundata

comuna Fundata, sat Fundățica, str. Principala, nr. 6 ( la aprox. 16.1 km de centrul loc. Bran )  
Despre Casa dintre Munti
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa dintre Munti se afla in localiatatea Fundata, satul Fundatica, pe un platou de poveste, inconjurata de Muntii Bucegi, Leaota si Piatra Craiului.

La noi se ajunge din Dn73 ( Campulung –brasov) urmand marcajul rutier din dreptul primariei Fundata catre Fundatica pe un drum modernizat recent circa 4 km apoi pe un drum pietruit inca 2 km se ajunge in parcarea unitatii noastre.

Unitatea se desfasoara pe trei nivele. La parter se afla livingul, mobilat pentru luat masa si grupurile sanitare. La etajul 1 se gasesc 4 dormitoare duble dotate cu bai proprii. Mansarada este compusa din 4 dormitoare ( trei camere duble si 1 camera tripla ) deservite de o baie comuna.

Obiectivele turistice sunt cele commune cu cele ale spatiului geografic Dragoslavele-rucar-bran, oferindu-va posibilitatea de a vizita atat locuri populare : Castelul Bran, Cheile si Pestera Dambovicioara, Cheile Gradistei, satele din imprejurimi ; Dragoslavele, Rucar, Dambovicioara, Fundata-sirnea, Moieciu si Branul dar si locuri mai putin stiute dar pline de un farmec aparte facand drumetii prin Valea Cheii catre Pestera Uluce si Cheile Crovului in Muntii Leaota sau prin Cheile Rudaritei catre Muntii Bucegi.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
râu în curterâu în curte
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 17 adulți în 8 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Arsu Catalin
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare