Camere de închiriat Panorama Fundata, comentarii

Camere de închiriat Panorama din Fundata

comuna Fundata, sat Fundata, str. Principala, nr. 173B ( la aprox. 16.1 km de centrul loc. Bran )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Panorama Fundata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Panorama din Fundata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Valentin - Chisinau
( sejur: 04.01.2017 - 06.01.2017 )
10
Vila este nemaipomenita, amplasarea ei fiind foarte reusita, intr-un mediu natural si foarte pitoresc.
Odaile si baile sunt curate, amenajate foarte bine si cu mult gust.
Spatiu de living este unul foarte generos si incapator, ceea ce ne-a bucurat foarte mult, noi inchiriind intreaga vila pentru un grup mare de prieteni. Bucataria este dotata cu toate cele necesare, incepand de la tacamuri intr-un numar suficient pentru un grup mare de persoane pana la vase mari de gatit diferite tipuri de bucate, plus la toate exista si un gratar spatios in curte.

Unicul minus al vilei este faptul ca la distante foarte mici nu se gasesc localuri unde se poate servi pranzul sau cina, dar solutia oferita de gazde a fost una foarte reusita: dna Mieluta, localnica de vizavi pregateste bucate traditionale zonei din produse proprii, de casa, la preturi foarte OK. Recomandam.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Doru Fota
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare