Pensiunea Inima Bucovinei Frasin, comentarii

Pensiunea Inima Bucovinei din Frasin

Frasin, str. Obreja, nr. 863 ( la aprox. 7 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Inima Bucovinei Frasin


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Inima Bucovinei din Frasin:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anca B. - Bucuresti
( sejur: 20.09.2011 - 23.09.2011 )
9.5
Pensiunea este amplasata intr-un loc frumos si foarte bine expoatat a carui arhitectura se incadreaza perfect cu relieful zonei. Bucataria este excelenta si personalul da dovada de o ospitalitate si amabilitate deosebita.

Camerele sunt bine gandite spatioase mai putin baile a caror dotare este de o categorie mai scazuta in special cazile de dus care sunt mici si care nu se inchid corect.
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Office
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare