Pensiunea Soreanca Fieni, comentarii

Pensiunea Soreanca din Fieni

Fieni, str. Principala, nr. 1 ( la aprox. 7 km de centrul loc. Pucioasa )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Soreanca Fieni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Soreanca din Fieni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Valentina - Bucuresti
( sejur: 17.09.2016 - 18.09.2016 )
7
Zona de deal, livada de pomi fructiferi pe unde puteai sa te plimbi, loc de joaca pentru copii, foisor unde te puteai relaxa

Neintelegeri de la inceput intre noi si manager care nu ne-a anuntat ca el acolo are si restaurant si doreste sa cumparam de la el bautura si mancare. Noi am dorit o locatie unde sa ne cazam si sa ne facem noi gratar si sa ne aducem noi bautura (asa facem de obicei). Si de aici - atitudinea managerului a fost una care ne-a lasat un gust amar.
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Maria P. - Bucuresti
( sejur: 30.12.2014 - 03.01.2015 )
9.2
Zona foarte frumoasa si linistita, peisajul si imprejurimile sunt de poveste, drum de acces bun. Gazde foarte primitoare, o familie deschisa, ospitaliera care te face sa te simti bine. Un loc mirific unde poti petrece clipe de vis alaturi de prieteni sau familie. Mancare delicioasa ca la mama acasa.Dar cel mai important aspect a fost caldura oamenilor care ne-au primit si gazduit. Le multumim pentru tot, ne vor revedea curand.

Minusuri nu cred ca sunt, daca cineva vrea sa le gaseasca minusurile poate sa le gaseasca, dar depinde de fiecare. Noi nu am gasit minusuri.
Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Ruxandra - Hunedoara
( sejur: 07.04.2014 - 08.04.2014 )
10
Placut impresionata, parere foarte buna, pacat ca sejurul nostru a fost foarte scurt. Sigur vom reveni. Locatia foarte frumoasa, personalul foarte amabil.
Felicitari proprietarului.

Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACT
Mircea Soreanu
0245 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare