Pensiunea Danubia Eselnita, comentarii

Pensiunea Danubia din Eselnita

Eselnita, str. Dunarii, nr. 980B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Danubia Eselnita


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Danubia din Eselnita:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cazan E. - Londra-uk
( sejur: 24.08.2015 - 25.08.2015 )
10
Mincare excelenta,priveliste de vis, parcare mare,Piscina frumoasa,

Cablurile electrice si dozele de curent neacoperite corespunzator daca aveam copii mai curiosi se puteau curenta cu usurinta.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Petre P. - Bucuresti
( sejur: 11.08.2015 - 14.08.2015 )
9.7
Excelent personalul in frunte cu proprietarii sunt de toată lauda. Preparate foarte bune si cât se poate de naturale.Bufetul Suedez super. O remarcă totuși care nu merită trecuta la minus . Bufetul Suedez pt prânz si cina sa nu mai fie obligatoriu. Tot respectul pt.proprietari. Un sfat. Încă o pensiune alaturi. O sa fie nevoie. In concluzie 10 pe linie.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Diana G. - Cernavoda
( sejur: 19.07.2015 - 22.07.2015 )
9.3
La aceasta pensiune ne-am simtit ca acasa. Tot personalul a fost foarte primitor, peisaje superbe, sistemul de masa foarte atragator.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihai - Cluj-napoca
( sejur: 23.07.2014 - 24.07.2014 )
10
Am stat o singura noapte la pensiunea Danubia si am fost foarte multumiti. Am ajuns foarte tarziu la pensiune (din cauza unor probleme cu o firma de transport) insa personalul de la pensiune ne-a asteptat si a fost tare amabil.
Dupa ce am facut rezervarea pe turistinfo.ro (pretul a fost mai mic decat pe booking.com) am sunat la pensiune, nu am asteptat sa ma sune ei ;)
Camera foarte frumoasa, curata, nu am semnalat probleme. Toate camerele au vedere spre Dunare.
Wi-fi este insa nu se prinde peste tot in pensiune (cladire prea mare). Micul dejun consistent si bun.
In camera nu este frigider, dar nici nu am avut nevoie pentru o singura noapte.
Sunt firme care organizeaza plimbari pe Dunare cu barca. Daca sunt destui doritori barca vine direct la pensiune (de la patru clienti in sus), altfel trebuie mers cu masina un pic mai sus la podul de langa statuia lui Decebal. Trebuie sa anuntati la personalul pensiunii daca vreti sau nu plimbare pe Dunare ca sa stie sa comunice cu cei cu barca ;)
O impresie foarte buna. Daca mai e sa venim in zona Orsovei la Danubia o sa mergem.

Ca si sugestie (nu ca minus): testarea retelei wireless si montarea inca a unor routere wireless astfel incat sa fie acoperite toate camerele. (am avut nevoie de internet doar pentru a intra pe google maps dar am mai avut trafic inclus in abonament)
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Cristina - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.08.2013 )
1
Daca m-ar mai fi sunat cineva pentru cazare ar fi fost minunat, insa acest lucru nu s-a intamplat, ceea ce inseamna ca nu au nevoie de clienti.
Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi

Ion S. - Bucuresti
( sejur: 17.08.2011 - 20.08.2011 )
9
Gazede primitoare, personal indatoritor si amabil, camerea a fost confortabila cu paturi cu saltele tari asacum mi-as fi dorit.

1. Am fost neplacut impresionat ca in aceea zona saramura nu se gateste asa cum stim, ci se face ca o plachie, adica peste fiert cu legume si sos. M-am mai interesat si se pare ca in zona Orsova asa se serveste saramura - cui ii place.
2. Am stat 3 zile (deci 2 nopti) si am constatat ca cosul de gunoi din baie nu fusese golit, deasemeni in timpul dusului se acumula apa care nu se scurgea la sifonul de pardoseala din baie. Aceasta apa era si a doua zi si a treia cand am plecat. Deci camera nu a fost vizitata de personalul de intretinere pe tot parcursul sederii noastre pentru a goli cosul din baie, pentru a curata baia si eventual pentru a curata camera daca era cazul.
3. As fi preferat sa am si un mic frigider in camera si posibilitatea de a avea o legatura wi-fi.
Comentariu util ?
5 voturi 2 voturi

Diana C. - Bucuresti, Sector 5
( sejur: 11.06.2011 - 13.06.2011 )
8.5
Familia care administreaza pensiunea sunt foarte primitori si deosebiti. A fost un sejur excelent

Bucatarul ar trebui sa pregateasca bucate pescaresti mai gustoase. Este totusi o zona cu mult peste
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
CONTACT
Solicită cazare