Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Ogradena din Eșelnița grade

Eșelnița, str. Dunării, nr. 1024A -
Nota 10.0 / 28 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristurean Lidia din Tritenii De Jos
nota: 10
schedule 29.08.2023
Ne-am bucurat sa ne facem concediul al doilea an consecutiv la cabana Ogradena. Doar lucruri bune poți spune. Liniște, curat și ospitalitate la superlativ, iar gazdele sunt niște oameni de milioane! Ne-am relaxat la piscina, dar și pe ponton la pescuit. A fost super fain! Sper sa revenim!
Răspunsul unității:
M-am bucurat mult sa va revad, mi-e mai mare dragul sa vad ca cea mai mare parte din oaspeti sunt cei care au mai fost, se pare ca mi-am atins scopul si ma pregatesc sa inchid cercul si sa fac un loc numai pentru voi, clienti care au mai fost si "de calitate" ! Toata stima, George !
   Stanislav din Tecuci
nota: 10
schedule 22.08.2023
Locație excelentă, gazda primitoare, adică oameni deosebiți, ajutor in buna organizare împreună cu copii, totul în familie. Ne bucurăm că am reușit rezervarea, am avut și timp excelent. Ne bucurăm că am fost aleși în acest grup și va dorim multa sanatate. Vă pupam și va îmbrățișăm. Dany, Andreea și Geta.
Răspunsul unității:
Multumim pentru vizita si aprecieri ! Vizitele si cuvintele dvs ne fac sa fim bucurosi ca munca noastra da roade , avand satisfactia sa fim inconjurati numai de oameni de calitate ,ca familia dvs. Cu deosebita admiratie, George !
   Vacarus Vasile din Marcus
nota: 10
schedule 11.08.2023
O gazda buna, primitoare, cu conditii foarte bune de găzduire. O cabana de 5 stele, recomand, cu încredere! Un ponton adecvat pentru a urmări un răsărit de soare minunat, un asfințit de vis și perfect pentru amatorii de pescuit. Cu spațiu verde bine întreținut, loc de grătar, bucătărie complet utilata, piscina foarte curata și bine întreținută, aer condiționat în camere pentru un confort sporit.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti si ca v-am cunoscut ! Va asteptam cu drag oricand doriti sa mai reveniti !
   Bogdan din București
nota: 10
schedule 27.07.2023
Gazdele au fost foarte primitoare și amabile, dispuse să îți ofere informații și tot ce aveai nevoie. Totul este la superlativ. Locația de vis. Copiii noștri s-au distrat maxim împreună cu copiii gazdelor. Mulțumim frumos pentru ospitalitate. Un loc minunat, de neuitat, unde vom reveni cu mare drag! Ne bucurăm că v-am cunoscut! Vă dorim numai bine!
Răspunsul unității:
Multumim ca ati ales sa ne vizitati si ne bucuram ca a fost un succes ! Am legat o prietenie care sunt sigur ca va dura. Cu tot respectul, George !
   Dreghiciu din Hunedoara
nota: 10
schedule 16.07.2023
Totul a fost foarte frumos. Vă mulțumim. O să revenim cu drag la dumneavoastră. Toate condițiile și gazde primitoare. Piscina curată, ponton pentru pescuit, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal, masă de ping-pong, baldachine, hamace. Foarte frumos.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti si ca v-am cunoscut ! Va asteptam cu drag oricand doriti sa mai reveniti !
poze recenzie
   Anca din Hunedoara
nota: 10
schedule 16.07.2023
Doar cuvinte de lauda, totul a fost excelent. Camere curate, destul de mari, curte cu verdeață și o liniște de nedescris. Piscina cu apa călduță și curata, a fost perfecta pentru o zi torida de balaceala. Domnul George este gazda perfecta. Va mulțumim și cu siguranță ne vom întoarce cu placere.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti si ca v-am cunoscut ! Va asteptam cu drag oricand doriti sa mai reveniti !
poze recenzie
   Nicolae Marinela din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
Camere foarte curate, bucătăria cu tot ce trebuie și chiar mai mult, bai spațioase cu apa calda în permanenta. O cazare asa cum ne-am dorit.
Gradina frumos amenajata, cu piscina curata, baldachine, șezlonguri. Ponton pentru amatorii de pescuit. Magazin universal la proprietate, cu preturi foarte bune.
Gazdele de nota zece, foarte amabile, săritoare. Ne bucuram ca ne-am cunoscut!
Răspunsul unității:
Multumim frumos, ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti si ca v-am cunoscut ! Va asteptam cu drag oricand doriti sa mai reveniti ! Faptul ca ati dorit sa mai prelungiti sejurul ne-a asigurat ca v-a placut . Va doresc toate cele bune si sa ne revedem cu totii sanatosi data viitoare !
   Hulea George din Salonta
nota: 10
schedule 10.04.2023
Gazde deosebit de amabile și primitoare. Locul superb. O oaza de liniște de unde nu îți dorești sa te intorci din concediu. Un loc de neuitat, speram ca și in acest an sa ne întoarcem.
Răspunsul unității:
Multumim dle Hulea George, sunteti bineveniti oricand simtiti nevoia sa reveniti, ne bucuram ca v-a fost bine, am reusit sa pastram preturile de anul trecut si lucram un pic la îmbunătățirea condițiilor ! Cu drag, George!
   Corina Mocan din Timișoara
nota: 10
schedule 07.08.2022
A fost o vacanta de vis, multă liniște și relaxare maxima, chiar ne-am simțit foarte bine, ne-am încărcat bateriile la propriu, recomand din suflet cabana Ogradena pentru cine dorește o vacanta relaxanta și reușită. ❤️❤️❤️
Răspunsul unității:
Multumesc doamna Corina, ma bucur sa va revad din nou, ma bucur ca sunteti oaspetii mei si ma straduiesc in continuare sa fie tot mai bine !
   Dany din Jilava
nota: 10
schedule 30.07.2022
A fost absolut superb tot sejurul. Pensiunea de nota 10, dotată cu tot ce trebuie, personal prietenos, camera a fost curata. Locatia are ponton la Dunăre, totul este că în poze, gazda de o amabilitate mai rar intalnita, primește tichete de vacanta. Mulțumim pentru găzduire!
Răspunsul unității:
Cu drag, Dani, ma bucur ca v-am cunoscut si ca totul a fost OK !
   Ilieș Lăcrămioara din București
nota: 10
schedule 07.06.2022
O locație foarte frumoasa și o gazda excelenta, aș reveni cu drag oricând, camere curate, curtea foarte frumoasa, mai ales piscina exterioara și pontonul unde poți pescui, magazinul foarte aprovizionat, oameni minunati, îți stau la dispoziție cu orice doresti!
Răspunsul unității:
Multumim frumos ! Si dumneavoastra sunteti niste oameni minunati, suntem bucurosi ca va numarati printre turistii nostri !
   Petecila Nelu din Ploiești, Prahova
nota: 10
schedule 01.06.2022
Tot ce ai nevoie găsești la cabana Ogradena. Locație superbă, curte mare cu piscina, multă verdeața, curățenie exemplară, bucătărie dotată cu tot ce trebuie. Domnul George un om de nota 20, vă oferă orice informație aveți nevoie despre obiectivele din zonă. A fost un concediu reușit, mulțumesc de găzduire.
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos de vizita si comentariu, domnule Nelu. Ma bucur ca v-am avut ca turisti si ma bucur ca ati avut un sejur reusit, mai ales ca recenzia este scrisa de un adevarat cunoscator al zonei.
Cu stima, George.
   Otea Sebastian din Slatina
nota: 10
schedule 31.05.2022
Un loc foarte curat, ideal pt copii, cu teren de tenis/mini fotbal, piscină mare, masă de tenis, trambulina, nisip pt copii, baldachine, ponton, etc., utilat cu tot ce ai nevoie, o amplasare excelentă și cu proprietari foarte simpatici.
Un loc de unde pleci cu lacrimi în ochi.
Felicitări proprietarilor!
Răspunsul unității:
Multumesc pentru aprecieri ! De fiecare data cand veniti, timpul trece foarte repede si am mereu impresia ca nu am reusit sa ma ocup destul de dvs. Sper sa reusesc sa ma ridic mereu la inaltimea asteptarilor si poate chiar sa o depasesc.
Cu respect,George .
   Alina Elena din Cumpana, Constanța
nota: 10
schedule 24.05.2022
Recomandam aceasta locație!
Am fost cazati 3 nopți, 22-25 mai, cu 2 copii.
Locatia este children friendly, cu curte mare, gazon, loc cu nisip și jucării, balansoar, hamace, baldachin, un teren pentru fotbal, o masa de ping pong, are si un ponton la Dunăre în apropiere, grătar, bucătărie utilata, ne-a fost de mare folos, aveam nevoie sa ii pregătesc bebelușului de 9 luni mancarica.
Noi ne-am simțit foarte bine, din prima zi ne-am jucat cu Alex și Ingrid (ping pong si tenis cu piciorul , copiii gazdelor.
Am stat în camera family, sunasem pentru o camera tripla, nu era disponibila și dl George ne-a oferit aceasta camera, citisem si o recenzie proasta pe acest site și chiar ne întrebam cum este, dar noi am fost mulțumiți de camera și de interacțiunea cu toată familia dlui George.
Va mulțumim pentru tot!
Recomandam cu drag aceasta locație!
Noi am mancat mesele de prânz în apropiere, la Steaua Dunării, ne-a plăcut mâncarea, vederea este foarte frumoasa.
Răspunsul unității:
A fost o placere sa va am ca turisti d-na Alina ! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca totul a fost ok.
La fel cum dvs v-ati convins de camera, se vor convinge si urmatorii si isi vor da seama abia dupa ce vor sta in ea, ca a fost un comentariu rautacios si mincinos, la fel ca si turistii care l-au scris.
Cu drag, sper sa ne revedem, multumesc frumos !
   Grigore George din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.08.2021
Locație superba, curățenie exemplara, gazde nemaipomenite.

Curte mare cu piscina, bucătărie complet utilata, camere confortabile, aproape de obiective turistice.

Domnul George va oferă orice informație aveți nevoie despre ce puteți vizita în zona.
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2020 - 22.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație frumoasă si gazde absolut deosebite!
thumb_down
Aprecieri negative:
N-am nimic de obiectat. Orice mici neajunsuri au fost compensate de bunăvoința gazdelor si de frumusețea locului.
   Andrei Sorin A din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 20.06.2020 - 25.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o pensiune frumoasa, cu o curte mare in care aveti multe posibilități de distracție (piscină, tenis de masă, teren de volei și fotbal). Camerele sunt destul de mari cu paturi foarte confortabile. Exista doua grătare de cărămidă, unul in curte si altul in interior (in bucatarie pentru zilele ploioase). Pensiunea are și un magazin la poartă de la care vă puteți cumpăra produse alimentare și nealimentare. Pentru pasionații de pescuit, pensiunea are un ponton la Dunăre. În ceea ce privește gazdele, sunt de nota 10, foarte amabile și cooperante. Nu ratați excursia cu salupa de 2 ore pe Dunăre (face toți banii- 40 lei adult și 20 lei copil. Pentru excursie vorbiți cu gazda dl. George.
thumb_down
Aprecieri negative:
Având în vedere că aproximativ 50% din turiștii care se cazeaza la această pensiune practică pescuitul, gazda ar trebui să se ocupe de îndepărtarea algelor care se află în fața pontonului. Apă era invadată de alge și era destul de greu sa găsești un loc unde sa arunci undița. De lanseta nici nu putea fi vorba. Cu toate astea, totuși am reușit să prind ceva.
Propun ca in cabina de duș să fie amplasat un suport pentru săpun, șampon etc.
   Mihaela din Turnu Magurele
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație excelenta proprietari minunați am cerut amânarea debutului din probleme de sanatate dar revenim cu cea mai mare placere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Alina A din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 12.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost o vacanta minunată. Gazdele sunt primitoare,iti ofera tot ce ai nevoie(sfaturi,păreri,recomandari). Am avut probleme cu televizorul in cameră, ni l-au schimbat imediat; fiica cea mică ne-a pregătit intr -o zi un platou de clătite; ne-ai ajutat cu rezervarea locurilor pt plimbarea cu barca pe Dunăre. Au o curte foarte frumoasă,piscina a fost senzațională deși era deja jumătatea lunii septembrie,pontonul de pescuit foarte bine gandit si amplasat,magazin propriu la poarta...absolut tot ce iti doresti pt o vacanta perfectă! Vom reveni cu siguranta la următorul concediu in Cazanele Dunării.
thumb_down
Aprecieri negative:
Prea putin timp petrecut aici
Răspunsul unității:
Multumim pentru vizita si aprecieri, ne bucuram ca v-a fost bine! Asteptam sa ne revedem cu drag, cu admiratie, George!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Claudiu din Caransebeș
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2018 - 03.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut parte de un weekend reușit, exact cum ne-am dorit. Proprietari amabili și sociabili, camere curate, dotate cu cele necesare, bucătăria complet utilată, spațiu verde, loc de joacă, foișoare, liniște și armonie deplină. Un mic colț de rai, la doi pași de Dunăre. Locație și oameni faini. Vom reveni cu drag, ori de câte ori vom avea ocazia.
Mulțumim Lidei și lui George pentru ospitalitate!Ne-am reîncărcat bateriile în compania voastră!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemulțumiri
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere ! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca totul a fost ok. Cu oameni ca voi, ti-e mai mare dragul sa faci turism. Ne straduim in continuare sa fim la inaltimea asteptarilor.Cu admiratie, George .
   Emil din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2018 - 25.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cand am stabilit ca obiectiv pentru vacanta din aceasta vara “Clisura Dunarii”si am cautat cazare in zona, localitatile Eselnita si Dubova au fost surprize pentru mine, cel mai cunoscut nume in regiune fiind Orsova, eventual Drobeta sau Baile Herculane. Din punct de vedere turistic lucrurile stau insa taman invers, potentialul turistic al celor doua localitati (in expansiune inca ) depasind asteptarile si sperantele, fiind concretizat in multe si variate variante de cazare, pentru toate gusturile, toate pretentiile si toate buzunarele. Apropo de asta, aviz nemultumitilor. Este imposibil sa satisfaci intotdeauna pe toata lumea. Carcotasi si voci rauvoitoare se vor strecura oricand, oriunde, ca neghina in lanul de grau, pentru a strica binele trudit de altii. A fost se pare cazul si la Cabana Ogradena atinsa la un moment dat de aripa denigrarii. Oferta e clara, astea sunt conditiile, astea sunt cerintele, acesta e tariful, accepti sau incearca mai incolo, alaturi, vei gasi ceva potrivit asteptarilor tale, nu esti obligat sa te cazezi aici pentru ca apoi sa te declari nemultumit si sa arunci cu noroi. Cabana Ogradena are reguli si principii simple si sanatoase ( minime de altfel ) decurgand din respect si bunul simt, si e bine si normal sa fie asa pentru ca in orice loc de pe Pamint in care vietuiesc oameni, chiar si in cele mai putin civilizate, sunt si regulamente si norme sociale si de conduita. Oricat te-ai straduit nu poti face placul tuturor si pina la urma e vina si greseala lor, conditiile sunt transparente, lizibile, alegerea au facut-o in deplina cunostinta, dar ma intreb : unde, in ce loc ti se permite sa tulburi linistea si ordinea publica, sa te (com)porti ca un primitiv si tot tu sa fii revoltat ? Intr-adevar, poate ar fi utila o placuta pe poarta de la intrare in genul celor de avertizare cu “Caine rau. Nu intrati”pe care sa scrie : ‘’Interzis necivilizatilor, needucatilor, petrecaretilor si scandalagiilor. Nu deranjati !”.
Am beneficiat de ospitalitatea Cabanei Ogradena. Ce pot afirma din punctul meu de vedere e ca totul a fost OK, ba chiar mai mult decat OK, facandu-ma sa regret ca m-am oprit acolo doar cateva zile. Un model si un exemplu de turism modern si civilizat, iar gazda, in persoana dl.George, de fapt gazdele caci e vorba de o familie, un model si un exemplu de amfitrion mereu amabil si indatoritor ( adica binevoitor – a nu se intelege altceva !) extrem de discret. Faptul ca familia gazda locuieste in aceeasi curte ( in spatiu separat – precizez ) nu impieteaza, fiind practic invizibili sau integrandu-se perfect in peisaj ca si turisti, e spre folosul si binele tau, al turistului, pentru ca atunci cand ai o cat de mica nevoie gasesti prompt ajutor si indrumare. Nu voi insista si plictisi cu amanunte despre multiplele posibilitati de recreere puse la dispozitie in spatiul de cazare ( si pe care nu le regasesti nici la marile hoteluri ) si oricat m-as stradui nu as putea gasi nici un inconvenient : cazare ca la carte – cu baie proprie, apa calda in permanenta, intrare separata in camera, televizor, internet wi-fi, balcon, veranda, acces la bucatarie si frigidere, dotata cu toate ultilitatile moderne – parcare asigurata, libertate deplina de miscare, ponton pentru pescuit, servicii de ghid din partea gazdei cu sfaturi si indrumari asupra obiectivelor turistice, liniste si relaxare, distractie si voie buna, ce ti-ai putea dori mai mult ?!Pana si vremea e mereu superba la Ogradena in perioada sezonului turistic ; a plouat in fiecare zi cate o aversa puternica in Orsova dar la Eselnita- Ogradena nici nu s-a innourat.
Tin sa multumesc si pe aceasta cale, inca o data, minunatei gazde, minunatelor gazde ( cu care, din pacate, am interferat si relationat prea putin) dl. George, si-l felicit pentru eforturile continui depuse ca sa ridice stacheta de confort si satisfactie , straduindu-se sa imbunatateasca serviciile turistice oferite, atent si receptiv la orice sugestie.
Fruntea sus, dl. George, si inima usoara !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt. Am avut tot ce mi-am dorit.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos d-le Emil, a fost o onoare sa va avem ca oaspeti! Pentru oameni ca dvs, facem ceea ce facem cu drag si va promitem ca ne vom stradui sa fim la un standard calitativ cat mai inalt, odata cu trecerea anilor, dar sa si pastram aceasta atmosfera pe care ati apreciat-o.Cu respect, Cabana Ogradena.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dumitru D din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 26.05.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Piscina, loc de pescuit, gazde excelente.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie si pentru ca ne-ati vizitat din nou.Deasemenea, multumesc pentru ajutorul dat in montarea piscinei ! Toate cele bune pentru niste oameni deosebiti !
   Marta M din Galati
nota: 9
schedule sejur: 05.08.2017 - 08.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea are un farmec aparte. Completeaza perfect decorul si peisajul din zona.
Gazda, un om deosebit, implicat si foarte atent la nevoile noastre. Dorim sa ii multumim din suflet pentru ospitalitate.
Camerele mari, curate, bucatarie utilata.
Ce ne-a impresionat este curtea care are atat de multe locuri de relaxare: piscina,sezlonguri, hamace, leagane de copii si adulti, foisor, groapa cu nisip, balansoar, trambulina pt copii, masa de ping pong. Nu ai cum sa te plictisesti aici! Ne doream sa avem ponton (este si asta) dar nu am ajuns nici macar o ora in cele 3 zile pe el, eu personal, pentru ca am avut ce face in curte si imi era suficient.
   Alexandru Vasile A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2017 - 24.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii, pozitie, piscina, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, spatiu, masa de tenis - excelent
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Multumim de vizita d-le Alexandru.Ma bucur ca v-a fost bine.Cu stima, George.
   Darius din Stei Jud Bihor
nota: 10
schedule sejur: 01.06.2017 - 05.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie si gazda super. George o gazda primitoare si care stie totul despre zona,istoria locului respectiv. In plus te pune in legatura cu un tip pentru excursie cu barca pe Dunare,care cunoaste Dunarea ca in palma.Iti explica si arata toate minunatiile.Felicitari pentru tot ce face sa promoveze turismul local.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
Răspunsul unității:
Multumim ca ati ales Cabana Ogradena, ne bucuram ca v-am cunoscut si ca ati avut un sejur reusit.George!
   Alexandru A din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 22.07.2016 - 25.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitie, curatenia in camera, curtea, gazdele.etc...
Răspunsul unității:
Multumim ca ati ales Cabana Ogradena, ne bucuram ca v-am cunoscut si ca ati avut un sejur reusit.George.
   Florin din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 20.05.2016 - 22.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte amabila.Foarte curat.Nu ezitati sa cereti informatii sau ajutor de la George.
Răspunsul unității:
Multumim ca ati ales Cabana Ogradena, ne bucuram ca v-am cunoscut si ca ati avut un sejur reusit.George.
poze recenzie poze recenzie
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.06.2016 - 30.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, la malul Dunarii, curte spatioasa cu pomi fructiferi, sezlong pentru plaja, foisoare pentru servit masa afara ( cine doreste ! :) ), loc de joaca pentru copiii mici si zglobii plus nelipsita piscina pentru zilele calduroase ! Camere curate si spatioase dotate corespunzator ( noi am stat in cea de 3 locuri ), bucatarie utilata si nelipsitul gratar ( carbunii si carnea de acasa, asa e frumos ! :)))) ) Gazda ( George ) foarte amabil, cu bun simt si atent la nevoile turistilor. Pentru orice informatie referitoare la zona si agrement adresati-va linistiti lui George ! Are relatii ! :))))) Cu siguranta revenim daca suntem in zona ! Vacanta placuta tuturor !
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa !
Răspunsul unității:
Multumim ca ati ales Cabana Ogradena, ne bucuram ca v-am cunoscut si ca ati avut un sejur reusit,George.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
George
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














George
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0728 370 709
WhatsApp
Apel/SMS