Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Myle din Eșelnița

   Sabau Viorel din Pilu
nota: 5.17
schedule 13.06.2022
Facilității: grătar în curte, terasa,și ponton.
Curățenie mediocra, am mai fost in locație în urma cu patru ani și era mult mai bine, că și priveliște e superb, in schimb lasă de dorit plaja cu nisip inexistent, plimbări cu barca nu se pot efectua, nu se poate nici pescuit deoarece este împânzit cu alege, am lansat plumb de 100gr și nu a ajuns la fundul apei, ce sa mai vorbim de recuperat, iluminatul la terasa o improvizație care era cat pe ce sa ia foc (o banda cu led băgată în priză).
Calitate preț nu merita!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru notele acordate. Faptul ca exista alge în apa , noi ca și proprietari nu avem nici o vina...este interzis distrugerea faunei.
Referitor la `improvizația` de pe terasa...nu exista nici o improvizație...exista banda led care funcționează la curent nu la baterii....va asigur ca este de calitate.
O zi frumoasa!
   Adelina Surlea din Targu Jiu
nota: 10
schedule 30.05.2021
Comportamentul gazdelor a fost exemplar, au fost foarte prompti la toate nevoile noastre, locatia este minunata, peisajul este ceva de vis. Pontonul este locul potrivit pentru a vedea un splendid rasarit de soare. Proprietatea are toate facilitatile necesare, camerele sunt spatioase. Merita nota zece din toate punctele de vedere.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0749 020 638
WhatsApp