Vila Theodora Eforie Sud, comentarii

Vila Theodora din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Mugurilor, nr. 15  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Theodora Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Theodora din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

CAMELIA U. - Bucuresti
( sejur: 24.08.2015 - 31.08.2015 )
10
Totul a fost la superlativ din din tote punctele de vedere, ne-am simtit ca acasa, personalul cu un comportament excelent si discret, foarte aproape de plaja, pentru un pret decent ai parte de tot ce trebuie pentru un concediu reusit intr-o locatie primitoare, calda si cocheta. Multumim si cu prima ocazie revenim cu cea mai mare placere. Incercati un sejur la Vila Theodora si nu veti regreta.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare