Vila Rodica Eforie Sud, comentarii

Vila Rodica din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Mugurilor, nr. 2a  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Rodica Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (5)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Rodica din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Ana Maria V. - Bucuresti
( sejur: 21.06.2016 - 24.06.2016 )
10
Proprietarii sunt foarte draguti si amabili. Vila este foarte frumoasa, cu o gradina foarte frumos amenajata, iar camerele de la parter au acces si in gradina ceea ce este minunat. Camerele sunt foarte dragute, ai tot ce iti trebuie. Pozitia vilei este foarte buna, usor de ajuns atat din drumul principal cat si sa ajungi la plaja. Este liniste, frumos amenajat si curat. Cu siguranta vom reveni.

Nu am nimic de mentionat.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Simion P. - Ploiești
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 25.08.2015 )
10
Nu mai aveau locuri, insa doamna Rodica a fost amabila si ne-a recomandat o alta pensiune, cazare concretizata, unde am fost multumiti - va face obiectul altei recenzii

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ramona - Pitesti
( sejur: 09.08.2014 - 14.08.2014 )
9.7
Pozitionarea vilei este extraordinara. Ideala pentru cei care isi doresc un concediu linistit si confortabil. Personalul deosebit de amabil.

-internetul wireless nu a functionat
-lenjeria si prosoapele ar trebui schimbate macar o data la trei zile.
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Anca - Vulcan
( sejur: 14.07.2014 - 20.07.2014 )
9.7
Pensiunea este intr-o zona foarte linistita, lucru apreciat de noi, mai ales datorita faptului ca fiica noastra de 7 ani a putut sa se odihneasca dupa ziua de plaja. Distanta fata de plaja este foarte rezonabila, cat si cea fata de principala strada din Eforie Sud, acolo unde sunt punctele de atractie(mancare, tarabe etc). Curatenia s-a facut zilnic, dotarea bucatariei este excelenta, foarte curat atat in curte cat si in interiorul vilei. Doamna Rodica Negrea este o persoana foarte draguta, amabila, o prezenta discreta la pensiune, la fel si familia dumneaei. Curtea este suficient de mare pentru ca un copil sa se poata juca sau doar sa se plimbe, lucru apreciat de noi, mai ales ca stam la bloc si fiica noastra nu are atata libertate de miscare acasa. Pe scurt, noua ne-a placut si vom incerca sa ajungem aici si vara viitoare!

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Marina C. - Bucuresti
( sejur: 24.08.2012 - 26.08.2012 )
9.8
Amabilitatea deosebita a proprietarilor,confortul si aspectul general al vilei.

Comentariu util ?
12 voturi 0 voturi

Turist - Busteni
( sejur: 19.07.2010 - 28.07.2010 )
10
Vila este noua, dotarile excelente;curatenia se face o data la doua zile, personalul este discret. Am avut acces la bucatarie, dotata cu tot ce trebuie. In plus a fost liniste, nu e nici o terasa in jur.

Nu am primit prosoape.
Comentariu util ?
13 voturi 0 voturi

Turist - Bucuresti
( sejur: 05.07.2010 - 11.07.2010 )
9.8
Mi-a lasat o impresie foarte buna. Proprietarii sunt niste oamenii foarte cumsecade si cu siguranta voi reveni oricand cu placere.

Comentariu util ?
11 voturi 0 voturi
CONTACT
Rodica Negrea
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare