Vila Mady Eforie Sud, comentarii

Vila Mady din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Mugurilor, nr. 9  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Mady Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Mady din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anca - Baia Mare
( sejur: 12.07.2015 - 19.07.2015 )
7
Vila are curte mare si frumoasa, distanta fata de plaja si centrul statiunii este destul de mica, se poate ajunge lejer pe jos, nu ai nevoie de masina. Florile din curte au un farmec aparte, e racoare chiar si cand afara sunt peste 30 de grade, noi am stat foarte mult in curte deoarece e placut si seara, dupa o zi foarte calduroasa, e o adevarata binefacere. Camera pe care am avut-o, tripla, este destul de mare pentru patul matrimonial si cel de o persoana, are un dulap in perete, noptiere la capetele paturilor, frigider mic, un fel de racitor, tv si aer conditionat.

Noi am stat 7 nopti la aceasta vila si curatenie in camera nu s-a facut niciodata, aerul conditionat este de putere mica si trece un timp pana sa racoreasca incinta, cabina de dus este foarte mica si destul de incomoda, usa cabinei nu se inchidea decat dupa destul efort si grija, deoarece parea sa cedeze la fiecare miscare. Desi pe site se spune ca are acces la bucatarie, acest spatiu este prost dotat, nu exista decat o singura cratita, o singura lingurita la 6 camere, a trebuit sa cumpar detergent de vase si burete, pentru ca nu exista deloc! In bufetul bucatariei pentru turisti miroase a mucegai, mai ales pe rafturile de jos! Nu ni s-au dat prosoape de duș, nici cele de față nu au fost schimbate deloc in tot timpul șederii noastre acolo. Camera are pereti de rigips, astfel incat devine extrem de cald, mai ales cand bate soarele direct pe camera!Bateria dușului este veche si acest lucru se vede.
Bucataria nueste complet utilata, mai ales din punct de vedere al veselei.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Mirela - Buc
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 30.07.2014 )
5
Doamna ne-a oferit un ,,apartament,, dar fara usa intre camere, acela deci nu e apartament!
Comentariu util ?
4 voturi 11 voturi
CONTACT
Constantin Niculina
0740 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare