Vila Madeleine Eforie Sud, comentarii

Vila Madeleine din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Vasile Alecsandri, nr. 8  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Madeleine Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Madeleine din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandra - Bucuresti
( sejur: 13.08.2016 - 19.08.2016 )
10
Daca doriti sa va petreceti vacanta intr-o locatie care sa se ridice la nivelul asteptarilor este varianta potrivita. Am avut parte de un sejur minunat: camerele spatioase si cu toate dotarile incluse, personalul amabil si deschis, dispus sa iti ofere ajutorul in orice situatie, foarte curat, toate cumulate creaza un mediu primitor in care chiar te poti relaxa si te poti deconecta. Recomand cu drag si cu siguranta anul viitor ne vom intoarce.

Personal acord nota 10 pentru site. Initial am incercat sa facem rezervarea pe booking, insa nu am reusit sa gasim nici o varianta in statiunea in care doream si pentru numarul de persoane pentru care aveam nevoie sa rezervam. Ulterior un prieten mi-a recomandat Turist Info. Am intrat pe site, care este foarte usor de utilizat de oricine, si am gasit numeroase variante. Am ales-o pe cea potrivita pentru noi si am reusit sa avem o vacanta minunata. Mutumim Turist Info!

- Nu am gasit
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Anton Virgil - București
( sejur: 14.07.2016 - 19.07.2016 )
9.2
Locatia, dotarile, totul.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Turist - București
( sejur: 03.09.2015 - 07.09.2015 )
9.5
Confortul este la fel ca la un hotel de 4 stele cu un plus care este accesul la bucatarie. Totul este curat si ordonat. Pretul este bun pentru toate buzunarele si asta conteaza pentru a avea un grad mare de ocupare in tot sezonul. Locatia amplasata bine, se ajunge repede la plaja si in alte puncte de interes. Am fost foarte multumit si cu siguranta in 2016 vreau sa revin aici.

Observatii de specialitate: presiunea prea mare la apa, ceea ce produce in instalatie zgomote deranjante atunci cand deschizi un robinet si volumul de apa calda insuficient atunci cand consumul creste.
Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Florin I. - Bucuresti
( sejur: 04.09.2015 - 06.09.2015 )
9.8
O vila tare cocheta situata destul de aproape de mare (5 minute),camera destul de curata si spatioasa.
Am gasit liniste aproape de mare .
Mi-a lasat o impresie buna si cu siguranta vom revenii.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Violeta - Bucuresti
( sejur: 19.07.2015 - 25.07.2015 )
9.7
Locatie excelenta, proprietari deosebiti. Am fost extrem de multumiti de conditiile de cazare oferite, recomandam din toata inima vila Madeleine!

Comentariu util ?
1 vot 1 vot
CONTACT
Proprietar
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare