Vila Iris Eforie Sud, comentarii

Vila Iris din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Ioan Voda cel Cumplit, nr. 33B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Iris Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Iris din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan C. - Timisoara
( sejur: 23.08.2015 - 29.08.2015 )
8.3
Curat, ingrijit, D-na Constantina foarte amabila. Locatia se afla intro zona linistita, aprope de malul marii dar cu accesul un pic mai dificilnpe plaja. In curtea din spate se afla un spatiu amplu, util amenajat pentru joaca, servirea si gatirea mesei. Camerele mari, curate si frumos utilate cu baie proprie si Tv.

Lipsa internetului care pentru mine nu a fost o problema, tantarii suparatori spre seara care nu te lasa sa stai seara la povesti afara.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Octavian T. - Galati
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 25.08.2013 )
2
Nu am fost contactat de nimeni!!
Comentariu util ?
6 voturi 3 voturi

Dorina - Bucuresti
( sejur: 12.08.2012 - 15.08.2012 )
9.3
Raportul calitate pret este ok, curatenie, liniste, conditii foarte bune de cazare, doamna Constanta este o persoana draguta si comunicativa.

Ora de plecare din camera putea sa fie ora 14.00 si nu ora 12.00, se cam grabeste sa te dea afara din camera sa faca curatenie.
Comentariu util ?
21 voturi 10 voturi
CONTACT
Klusch Constantina
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare