Vila Elva Eforie Sud, comentarii

Vila Elva din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Transilvaniei, nr. 27-29  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Elva Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Elva din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriela - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 28.09.2016 )
10
Pretul oferit si promptitudinea raspunsului

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Georgiana - Ulmi
( sejur: 18.08.2015 - 20.08.2015 )
5.7
Vila este amplasata intr-o zona linistita.

-Plaja este la cel putin 500 m, nici pe departe cat in descriere.
-Nu au internet in camere.
-Aerul conditionat nu este inclus in pret.
-In descriere spun ca vila este dotata si cu gratar, dar surpriza.. Nu este la vedere ci trebuie sa il ceri proprietarului ( probabil si el contra cost ca si aerul conditionat)
Distanta pana la plaja este de aprox 500 m, nu de 100 m . Aerul conditionat nu este inclus in pret.
Răspunsul unității: ( 31.08.2015 )

Buna ziua,

Pentru clarificarea distantei pana la plaja, va rugam sa ne specificati in ce descriere ati observat dumneavoastra specificata distanta. Totodata, mentionam ca un site de rezervari international a etichetat unitatea noastra de cazare `Proprietate langa plaja`, eticheta ce o au doar alte 4 unitati de cazare din totalul de 37 unitati prezente pe acel site.
Internetul wireless este prezent cu o acoperire de 100%, cu echipamente profesionale si abonamente business.
Daca va uitati bine in descriere, veti observa ca se specifica faptul ca `Tarifele sunt exprimate in Ron. Aerul conditionat nu este inclus in acest pret fiind optional, avand un pret de 15 ron / noapte.`. Faptul ca dumneavoastra ati omis sa cititi acest lucru nu ne face raspunzatori, ci doar ne confirma faptul ca acest comentariu nu este conform cu realitatea.
Vila este dotata cu gratar, iar gratarul este mobil. Pentru a nu afecta aspectul curtii interioare, dupa folosire, clientii sunt invitati sa duca gratarul pe o alee laterala, intr-un loc prestabilit (accesibil tuturor, neingradit). Probabil dumnavoastra faceti referire la spatiul privat din spatele Vilei unde se gaseste un alt gratar mobil, privat.

Pentru lamuriri va rugam sa raspundeti acestui mesaj.

Comentariu util ?
1 vot 5 voturi

Ana-Maria C. - Sfantu-gheorghe
( sejur: 05.08.2015 - 11.08.2015 )
10
Camera este mare amenajata cu bun gust, iar patul foarte mare. In camera ai minifrigider destul de incapator. Alt plus baia destul de mare, si balconul - cu vedere catre mare am avut noi. Pot spune ca toata pensiunea este amenajata cu mult bun gust, gazdele sunt foarte amabile, discrete si foarte intelegatoare cand este vorba de probleme cauzate de copii mici. Distanta mica pana la plaja este un atu al amplasarii. Vom reveni cu siguranta.

Răspunsul unității: ( 31.08.2015 )

Va multumim pentru apreciere. Va asteptam in urmatorul sezon.

Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi
CONTACT
Enache Mioara
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare