Vila Denis Eforie Sud, comentarii

Vila Denis din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Progresului, nr. 4  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Denis Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Denis din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Luminita - Aiud
( sejur: 15.07.2013 - 20.07.2013 )
9.3
Am fost la vila Denis in perioada 15-20 iulie 2013 si e ok. Camera a fost conform prezentarii pe site (noi am stat in camera 5). Ce mi-a placut a fost faptul ca proprietarii au avut intr-o zi de lucru si trebuiau sa faca zgomot dar atata timp cat noi am fost in vila s-au oprit din lucru. Asa ca daca va doriti sa va cazati intr-un loc unde sa aveti parte de liniste nu ezitati sa incercati vila Denis.

Comentariu util ?
8 voturi 7 voturi
CONTACT
Carmen
0769 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare