Vila Bianca Eforie Sud, comentarii

Vila Bianca din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Transilvaniei, nr. 5B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Bianca Eforie Sud


Total
9.5
Personal
9.6
Servicii
9.4
Curatenie
9.4
Confort
9.4
Pret / Calitate
10
Localizare
9.2
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (3) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Bianca din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Paula - Baia Mare
( sejur: 16.07.2017 - 22.07.2017 )
9.3
Curatenie, atat in camera, cat si in curte. Situata intr-o zona linistita, aproape de plaja. Curtea spatioasa si umbrita, cu loc de gatit.

Lipsa unui supermarket in apropiere.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Andrei - Bucuresti
( sejur: 24.06.2017 - 01.07.2017 )
8.2
Locatie favorabila, liniste, curte frumoasa, biblioteca la dispozitia oaspetilor.

Putine tacamuri la bucatarie, hartie igienica de proasta calitate.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Florin D. - Bucuresti
( sejur: 28.08.2016 - 31.08.2016 )
10
- Asezarea, foarte aproape de plajă, în câteva minute cobori faleza şi ai acces la o plajă lispită de şezlonguri şi de muzică, liniştită şi beneficiind de supravegherea salvamarilor;
- Condiţiile de cazare sunt excelente, camera e mare, spaţioasă, iar proprietarii îţi stau oricând la dispoziţie cu un pat suplimentar, pentru copii. Aer condiţionat, baie cu toate accesoriile, totul într-o curăţenie exemplară.
- Pentru după-amiezile foarte călduroase, dar şi pentru serile liniştite, o bibliotecă foarte variată, conţinând titluri din domenii diferite, în special beletristică.
- Curtea generoasă ca spaţiu, cu şezlonguri pentru recreere şi mese protejate de umbrele, unde poţi servi prânzul sau cina, alături de familie şi prieteni;
- Bucătăria este modernă, dotată cu absolut orice, incluisv cuptor cu microunde şi tot felul de accesorii. Turiştii pot pregăti aici mâncarea, mai ales că foarte aproape există magazine bine aprovizionate şi cu preţuri rezonabile;
- Liniştea este unul dintre atributele Vilei Bianca. Pentru un concediu recreativ, odihnitor, este o recomandare perfectă. După amiaza, seara, noaptea, cei ce doresc odihnă găsesc aici o linişte aparte, mai ales că întregul cartier este unul foarte liniştit;
- În fine, trebuie să menţionăm şi bunăvoinţa şi omenia proprietarilor, a personalului care deserveşte această unitate turistică.
- La câteva zeci de metri de Vila Bianca, faleza înaltă oferă o privelişte superbă, de neuitat, spre ţărmul mării. Seara, după o zi de plajă, e o delectare să stai acolo şi să savurezi priveliştea şi sunetul mării.
Spun fără teama de a exagera, ne-am simţit atât de bine, cum rar ne-am simţit undeva pe litoral, de atâţia ani de zile. Şi spun cu toată convingerea că, la anul, intenţionăm să venim tot la Casa Bianca! Dumnezeu să ne ajute tuturor.

Sincer, chiar nu am minusuri de evidenţiat. Ştiu că e greu de crezut, aşa mi se pare şi mie. Dar asta e realitatea.
Comentariu util ?
10 voturi 0 voturi

Gheorghe G. - Husi
( sejur: 05.08.2016 - 15.08.2016 )
10
Foarte frumos,o vila moderna, curatenie de nota 10 si gazda la fel,aproape de plaja. Parcare in curte,gratar si servitul mesei in gradina,zona foarte linistita.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bogdan M. - Resita
( sejur: 06.08.2016 - 13.08.2016 )
10
Personalul amabil, amplasarea, facilitatile

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Victor B. - Buzau
( sejur: 09.09.2014 - 11.09.2014 )
9.7
Cladire noua si agreabila
Utilitati moderne +curatenie
Gazda foarte atenta la toate detaliile si dorintelor clientilor.

Internet nu prea, dar cu promisiuni cat de curand!
Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Stelian B. - Zarnesti-brasov
( sejur: 15.07.2013 - 20.07.2013 )
8.8
O vila cocheta situata la 5 min de o plaje neamenajata ,ideala pentru grupuri ce doresc sa evadeze de pe plajele aglomerate si zgomotoase.Posibilitati de prepararea si servirea mesei,curte frumoasa zona linistita.Intrare in apa este lina ,se poate inota intr-o libertate deplina.

Comentariu util ?
9 voturi 3 voturi
CONTACT
Solicită cazare