Vila Anne-Marie Eforie Sud, comentarii

Vila Anne-Marie din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Oituz, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Anne-Marie Eforie Sud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Anne-Marie din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Mihail P. - Ploiesti
( sejur: 17.07.2014 - 20.07.2014 )
9.3
Camerele sunt foarte spatioase si foarte elegante. Foisorul de asemeni este foarte util avand in vedere ca are si gratarul in apropiere. Terasa de la camera este foarte mare si utila.

Piscina ar trebui sa fie asigurata pentru copii. Oricand din neatentie poate cadea un copil in piscina fie ea plina sau goala. Consider ca ar trebui montat un gard de siguranta de jur imprejurul piscinei.
Un plus ar putea avea apartamentul in cazul in care ar avea fiecare camera aer conditionat...
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alexandra S. - Campina
( sejur: 02.09.2011 - 05.09.2011 )
10
Foarte frumoasa locatia, gazdele de treaba, vila ingrijita, am avut posibilitatea de a folosii bucataria, aproape de plaja, de obiectivele turistice, liniste.

Piscina a fost un minus major, deoarece nu era functionala si neacoperita (in cazul meu cu un copil mic a fost un real stres), era nevoie si de un frigider in camera.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Turist - Bucuresti
( sejur: 06.08.2010 - 16.08.2010 )
10
Personalul era foarte comunicativ, serviciile f bune, aveai la dispozitie frigider, bucatarie, curtea cu gratar, curatenie in fiecare zi, nu mai spun de confortul din camera care era ok. Vila era aproape de cazino, de magazine, de parcul de distractii pt copii, intr-un cuvant superb. Multumim Turistinfo pt oferta care am gasit-o la dvs.

Singura nemultumire, sa-i spunem asa, a fost ca nu era gata piscina, la anul speram sa fie gata.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare