Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Hotel Briza Mării din Eforie Sud

Eforie Sud, aleea Mercur, nr. 1 -
   Stoian Gabriela din Pitești
nota: 9
schedule 17.06.2022
Un loc minunat si linistit. O oaza de verdeata, cu piscina, personalul dragut, camera ok cu tot ce trebuie, aer conditionat, tv, frigider, apa calda.
In apropiere terase, marketuri, faleza, băile reci, Aquapark Eforie. Totul pentru a te simti excelent.
   Raluca din Tulcea
nota: 4.33
schedule 10.08.2021
Nu recomand! Am rămas doar pentru că nu au mai existat locuri in alte unitați de cazare și au refuzat categoric să ne returneze avansul pentru rezervare, sumă deloc de neglijat. Curățenia lasă de dorit, iar raportul calitate-preț nici nu se apropie de realitate.
   Flavia din Bucuresti
nota: 9
schedule 05.07.2021
Un complex foarte frumos si linistit, cu multa verdeata si foarte aproape de mare. Am stat in camera matrimoniala si este suficient de spatioasa, cu balcon, cu aer conditionat, televizor si cu un frigider suficient de mare. Am gasit destul de curat, am avut doar doua prosoape mici, dar nu a fost o problema, ca am adus multe prosoape de acasa. Nu stiu daca toate camerele sunt asa, dar noi am fost multumiti.

Micul loc de joaca si piscina pot umple timpul celor mici, pe langa joaca in putinul nisip de la malul marii. Pe plaja sunt multe pietre si scoici sparte, iar in apa sunt foarte multe pietre, dar cu incaltaminte speciala se poate face baie. Pentru cei mici este un golfulet cu apa mica si putin mai calda decat in rest.

La receptie am fost primiti foarte bine, chiar daca am ajuns inainte cu mult de ora la care ar fi trebuit sa se faca intrarea. In rest nu prea am avut legatura cu personalul, pentru ca am stat doar doua zile si nu am luat masa la restaurantul complexului.

In concluzie, noi ne-am simtit foarte bine si ne-am relaxat.
   Maria Trandafir din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.06.2021.
Au confirmat rezervarea pe email, am platit avans, si apoi, dupa ceva timp ma intrebau pe whatsapp de rezervare si cand i-am intrebat pe email daca e totul ok cu aceasta rezervare mi-au cerut mai multi bani, ca au crescut preturile. Nu vroia nici sa returneze avansul cand am refuzat marirea tarifului. Foarte neseriosi!
Răspunsul unității:
Ati facut rezervarea anul trecut , iar anul asta ati schimbat perioada , normal ca s a modificat pretul daca ati luat in varf de sezon . Noi am fost intelegatori ca nu ati ajuns anul trecut si am vrut sa va primit anul acesta , dar din pacate sunt o pers recalcitranta , cu care nu se poate vb .
   Raluca din Buftea
nota: 4
schedule sejur: 09.08.2020 - 12.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Horror, nimic nu mi-a plăcut mizerie și condiții groaznice. Am făcut rezervarea la 2 stele când am văzut mizeria din camera am vrut sa schimbam la 3 stele dar era mai rau mirosea a mucegai de nu puteai sa respiri. În camera prosoapele erau albe cu pete pe ele păcat ca nu am făcut poza, a fost schimbat ulterior.
thumb_down
Aprecieri negative:
De acum am învățat lecția pana nu vad camera nu mai plătesc, am plătit 160 de lei pe noapte dar mai mult de 50 nu merita!
   Daniela din Buzau
nota: 9.33
schedule sejur: 07.08.2020 - 11.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gradina e minunata
   Nicoleta din Ploiesti
nota: 6
schedule sejur: 25.08.2020 - 29.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Grădina, o adevărată mică grădina botanică. Felicitări celor care au avut ideea si celor care se ocupă de întreținerea ei.

2. Personalul de la restaurant. Foarte mulți tineri adolescenți. Nu e puțin lucru să angajezi oameni așa de tineri, să le dai o șansă. Foarte amabili și bine pregătiți. Regulile covid erau respectate.

În perioada asta se făceau unele investiții privind confortul
camerelor: televizoare noi, aer condiționat.

Unitatea este aproape de mare, dar cele două golfuri sunt pline de pietre sub apă. Nu este ok, mai ales pentru copii. Trebuie să mergi cam 10 min. pe jos de la hotel pana la o plajă mai mare si fara pietre sub apă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Aici sunt cam multe de zis.

Consider că raportul calitate/pret nu este corect. După cum am zis abia acum se făceau unele investiții.
În plus, si foarte important, camerele situate lângă centrală termică "beneficiaza" de un miros puternic de motorină când briza bate dinspre mare spre uscat. Asta se întâmplă mai ales noaptea.
Centrala nu pare a avea un horn de evacuare.

Noi am stat in camera 8/B2. Instalațiile sanitare din baie funcționau prost, lenjeria ruptă si pătată.
N-ar strica o dezinsecție înainte de fiecare cazare: foarte multe insecte (păianjen, urechelnite).
   Gabriela din Ploiesti
nota: 8.67
schedule sejur: 18.07.2020 - 22.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un complex foarte frumos, aproape de plaja, cu vile cochete și o gradina superba. Personalul foarte amabil atât la recepție cât și la terasa, dl administrator era acolo permanent pt a rezolva cerințele turiștilor. Camera spațioasă, răcoroasă, aer condiționat, balcon mare cu scaune, sârme pt rufe(fără cârlige, am avut de acasă).Mâncarea foarte bună, suficienta(micul dejun ar putea fi mai consistent) La terasa, curățenia și dezinfectarea se făcea tot timpul. Vom reveni cu drag în acest loc, în ciuda câtorva minusuri care sper sa se rezolve.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cu toate ca am cuvinte de lauda pt acest complex, exista și câteva aspecte ce ar trebui inbunatatite fără mare investiție ci cu putina bunavointa. Am luat o camera tripla standard, nu superioara, înțeleg diferența de comfort și mi-am asumat-o, însă, salteaua rupta, ușa de la baie legata cu sarma și curățenia superficiala(am șters eu praful și paienjenii de sub noptiere, nu și de sub pat) 'nu sunt admisibile indiferent de stele. Deși am cautat special o locație cu bar și piscina, nu am beneficiat din cauza programului: la prânz are pauza iar seara, cina la ora 19 iar piscina închisă la ora 20.chiar ne doream ca seara în loc sa plecam prin stațiune, sa ne bucuram la bar de o bere rece iar copilul de o balaceala. Ar trebui ca programul sa fie afișat și pe sit-ul de rezervări.
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri . Programul la piscina este de la 8.00 la 20.00 ,fara pauza . Referitor la celelalte aspecte daca ati fi sesizat la receptie s-ar fi rezolvat imediat .
poze recenzie
   Irina din Bucuresti
nota: 7
schedule sejur: 03.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Servirea mesei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Să se facă curățenie în cameră măcar la două zile.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mirela din Targoviste
nota: 4
schedule sejur: 13.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de plaja!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Mizerie, paienjeni, umiditate, mancare proasta, personal nepiliticos
poze recenzie
   Alexandra din Botoșani
nota: 5.5
schedule sejur: 20.07.2020 - 28.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de plaja curtea îngrijită, piscina curata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa aer condiționat în camera, televizorul era poziționat deasupra capului deci nu aveai cum sa te uiți decât în oglinda, lenjeria și prosoapele erau pătate, rupte și nu au fost schimbate pe perioada sejurului(9 zile). La dus nu avea suport, trebuia sa îl ții în mana. Un alt minus e faptul ca ușa nu este prevazuta cu plasa de insecte și nu poți lăsa deschis sa aerisesti dacă nu iei și un spray de insecte cu tine. În momentul consultării pe site era afișat un preț pentru un camera tripla standard, am solicitat pe watsup o confirmare a calculului făcut de mine dar nu l-am primit iar când am ajuns la cazare prețul era mult mai mare.
Serviciile de masa sunt la fel de jalnice. Mâncare extrem de puțină și personalul prost instruit. Timpul de așteptare este foarte mare. Nu contează ca ai și copii și răbdarea nu e punctul lor forte. Câteva zile la rand ne-am plimbat de la o masă la cealaltă pentru ca erau "rezervate" deși noi aveam masa plătită. Un exemplu de mic dejun care costa 25 lei :3jumătăți de felie de Sunca, 2 triunghiuri de brânză telemea, o jumătate de roșie și un cub unt, o cutiuță mica de gem și o cana de ceai. Un exemplu de oranz 36 lei:o ciorba suficient cantitativ plus un felul doi ce constă în carne de vita cu sos și piure. Carnea nu cântarea nici măcar 100 de grame. Am făcut o poza lângă cheia de la mașină pentru a se vedea cantitatea. A umplut farfuria de sos sa para belșug și cam atât. Și sa nu mai spun ca beneficiai de un pahar de apa la masă,atât.
Atașez poze pentru confirmare veridicității spuselor mele.
   Simona Carmen din Oradea
nota: 9.5
schedule sejur: 01.09.2020 - 08.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, gradina, organizarea au fost foarte bune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Meniul ar putea fi mai diversificat, să conțină și pește.
poze recenzie
   Miruna M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2020 - 18.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un complex minunat de 9 vile de maxim 1 etaj fiecare, dispuse intr-un parc plin de verdeață foarte bine îngrijit. Extrem de frumos și civilizat. Personal amabil și profesionist. Camerele dotate cu aer condiționat, frigider și tv., foarte spațioasă (mă refer la tripla). Foarte aproape de faleza marii.
Am doar cuvinte de lauda! Cu siguranță ne vom reîntoarce! A
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi de preferat sa poată amenaja o plaja a lor. Și un mic minus ar fi ca se termina repede apa calda
Răspunsul unității:
Va multumim pt aprecieri . Va mai asteptam .
   Petruta Mariana din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.09.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera liniștită multă verdeață angajați amabili
   Daniela D din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.09.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil, multă verdeață și liniște, foarte aproape de plajă, mâncarea bună, atât cât am apucat să mâncăm, în general nu am servit masa în locație.
thumb_down
Aprecieri negative:
In cameră, care a fost foarte bine poziționată, mai era loc de făcut curățenie mai temeinic, zona verde necesită o întreținere mai atentă, este o minunăție de grădină și ar fi păcat să se piardă. O mai bună comunicare a meniului pentru ziua următoare, dar o pun pe seama sfârșitului de sezon.Parcarea ar putea fi cu ușurință acoperită.
   Florina din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 10.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost frumos. Camere curate,curtea frumoasa și mâncarea foarte bună.
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri . Va asteptam si altadata cu drag .
   Ramona din Falticeni
nota: 8.83
schedule sejur: 21.08.2019 - 27.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost frumos, personalul amabil, d-na de la recepție a fost foarte receptiva și drăguță.
Locația aproape de plajă, însă plaja cu foarte multe pietre.
thumb_down
Aprecieri negative:
La curățenie aș da 1 minus, dar cred că sunt eu prea pretențioasă (îmi reproșează toată lumea ).
   Marian din Bucuresti
nota: 7.33
schedule sejur: 06.07.2019 - 07.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie curata, multa verdeata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Plasa de insecte defecta, nu se inchidea, faianta din baie murdara, la dus perdeaua de dus prinsa cu o teava ruginita, stramba, perdeaua in sine arata oribil. Pretul de pe turistinfo a fost modificat abia dupa 4 zile si doua convorbiri telefonice, pe site era mai mic decat cel comunicat telefonic, lipsa cafea la mic dejun, doar contra cost.
Răspunsul unității:
Buna ziua Ne pare rau pt aceste neplaceri . . Trebuia sa le transmiteti la receptie si se remediau . Iar referitor la cafea ,nu este inclusa in micul dejun ,dar cred ca ar fi trebuit sa intrebati inainte . Multumim pt celelalte aprecieri si va asteptam data viitoare la confortul renovat ( Deluxe ).
   Steliana S din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 29.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil
Camera curata, moderna (noi al fost cazați în noile camere, renovate)
Mâncarea gustoasa
Dna proprietara foarte înțelegătoare. Noi avem băiatul cel mic, autist. Și, deși un "domn" s-a plâns de gălăgia lui, dumneaei nu a dat curs nemulțumirilor lui
thumb_down
Aprecieri negative:
Scurgerea de la cada era înfundata, dar au rezolvat-o imediat.
Sunt în urs de dezvoltare, asa ca, eventualele minusuri nu se baga în seama, din acest motiv
Răspunsul unității:
Multumim frumos pt apreciere si pt intelegere . Va mai asteptam cu drag si alta data .
   Bogdan din Câmpulung Moldovenesc
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2019 - 08.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O noua înfățișare pregătește această locație. Foarte aproape de mare...
Răspunsul unității:
Multumim pt apreciere . Se munceste mult la confortul nou. Va mai asteptam .
   Gabriela Rozalia din Targu Mures
nota: 9.67
schedule sejur: 12.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mâncarea a fost foarte bună, curățenie în camere, aproape de plaja
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri . Va mai asteptam .
   Silviu Jan din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,aproape de mare,pret ok.,personal calificat
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa prosoapelor,sonorul televizorului mergea decit foarte tare sau deloc ,cred ca ar trebui schimbate televizoarele cu unele de generatie mai noua,in rest este ok.am sa revin si in 2019,sper sa se mai schimbe cite ceva
Răspunsul unității:
Multumim pt apreciere . Va asteptam anul acesta la confortul renovat.
   Corneliu din Calarasi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.08.2018.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am ajuns să ne cazam în final.
   Adina Alexandra din București
nota: 8.5
schedule sejur: 23.07.2018 - 26.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil
-Curat
-Liniste
thumb_down
Aprecieri negative:
Viteza cu care curge dusul trebuie imbunatatita
-Lipsa unui aer conditionat
   Marius M din Gaesti
nota: 8.67
schedule sejur: 16.07.2018 - 20.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona unde este amplasata
thumb_down
Aprecieri negative:
Personal insuficient
   Doru Marian din Baleni
nota: 8.67
schedule sejur: 23.07.2018 - 27.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Relativ aproape de plaja, liniste, curte cu multa verdeata, aer conditionat, terasa la camerele de la etaj.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dezinsectie in camere, multi paienjeni, panze de paienjeni, la camerele de sus au o gura de pod neastupata corespunzator.
   Ecaterina din București
nota: 9.83
schedule sejur: 24.06.2018 - 30.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația superbă.Cu multe flori și pomi .Personalul foarte atent și receptiv.Liniste și relaxare.Curatenie desăvârșită.
thumb_down
Aprecieri negative:
Piscina nefuncționala.Dar.poate perioada m-a dezavantajat
Răspunsul unității:
Multumim pt apreciere . La anul va fi deschisa mai devreme ,va asteptam cu drag !
   Elena din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 14.08.2017 - 19.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am comunicat nemultumirile in timpul sejurului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Scurgerea la baie, defecta. O perdea la dus ar fi ajutat foarte mult.
Foarte multa galagie noaptea de la adolescentii veniti in tabara la mare.
   Marilena M din Baicoi
nota: 8.33
schedule sejur: 21.08.2017 - 25.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera renovata si curata, aer conditionat, racitor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curtea cam neingrijita (balarii)-strica aspectul...
   Luminita L din Bucuresti
nota: 7.5
schedule sejur: 29.08.2017 - 05.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiul verde dintre vile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lenjerii ,prosoape ce ar trebui reînoite ,unele suporturi din baie .wi -fi f slab
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0752 449 154
WhatsApp