Complex Turistic Sanctuary Villas Eforie Sud, comentarii

Complex Turistic Sanctuary Villas din Eforie Sud

Eforie Sud, aleea mercur, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Sanctuary Villas Eforie Sud


Total
8.2
Personal
8
Servicii
7.3
Curatenie
8.3
Confort
9
Pret / Calitate
8
Localizare
8.7
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Sanctuary Villas din Eforie Sud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mircea - Hunedoara
( sejur: 09.08.2016 - 14.08.2016 )
6.7
Conditiile din camera sunt foarte bune si sunt conform descrierii din site. Aproape de plaja

Inante sa ajung la mare am sunat la multe pensiuni ca sa gases o cazare. Una din acestea a fost si la Complex Turistic Sanctuary Villas din Eforie Sud. D-na cu care am vorbit la telefon a zis ca nu mai sunt locuri de cazare. Dupa mai bine de o ora m-a sunat si mi-a spus ca s-a eliberat un loc iar costul este de 180 lei/camera. O rog sa ma lase sa ma consult cu sotia si ca revin cu un telefon. Am vorbit cu sotia si am cautat pe site si am gasit ca pretul era de 160lei/camera. Am crezut ca este o greseala si cand am revenit cu telefonul am cerut sa-mi confirme pretul si am subliniat ca pe site nu este acelasi pret. D-na mea spus ca e o camera cu terasa in fata si acesta este motivul pretului mai mare. Am acceptat totusi. Cand am ajuns la mare i-am aratat d-nei ca ceea ce mi-a spus nu este adevarata si ca nu este pe site o astfel de camera. Normal, a dat vina pe patroni ca nu a actualizat pe site. Ce sa fac se pare ca d-na si-a tras un ciubuc baban de pe pielea mea. Din acest motiv nu recomand locul. Nu se ofera parcare pentru masina.
Notă TURIST INFO:

Tarifele afișate pe TURIST INFO sunt introduse de către hotelier însuși, prin intermediul paginii-admin, nu de către un operator al site-ului. Conform legii 363/2007, publicată în M.O. nr. 899 din 28/12/2007 și pe site-ul ANPC, hotelierul are obligația de a actualiza tarifele si de a închiria la prețul afișat pe site tuturor turiștilor care au preluat acel preț. În caz contrar se consideră practică comercială incorectă și se amendează cu până la 30.000 lei. Ne pare rău pentru situația creată!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marius S. - Bucuresti
( sejur: 07.08.2016 - 13.08.2016 )
8
Liniște, curățenie, seriozitate din partea managerilor, posibilitatea de a face un gratar, locația arată exact așa cum este promovata pe internet.

La un sejur de șapte zile nu au fost schimbate lenjeria si prosoapele.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marius V. - Bucuresti
( sejur: 18.07.2016 - 21.07.2016 )
10
Cazare super plaja aproape relaxare .

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Sanctuary
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare