Casutele Mara Eforie Sud - TURIST INFO .ro

Casutele Mara din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Carmen Sylva, nr. 8  
Despre Casutele Mara
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
10 recenzii

Dusul pentru curățarea nisipului în curte. Răcoarea, verdeața, umbra

... citeste mai mult

Minicomplex Casutele Mara cuprinde un corp de casa cu 2 camere cu bai si intrare proprii si 5 casute de vacanta din lemn.
Casutele au, fiecare dintre ele avand o suprafata totala 24 mp (amplasate pe o suprafata de 670 mp) , camera 13 mp, terasa 5mp, baie 4 mp cu cabina dus; pat matrimonial 180/ 200, tv, frigider, apa calda, loc de joaca pentru copii cu casuta proprie, multa verdeata in Eforie Sud, in spatele hotelului Flamingo, spre mare langa Vilele Romtrans. Casutele sunt izolate termic.
NOU 2016: Incepand cu luna mai 2016 va punem la dispozitie si corpul de casa complet renovat, respectiv 2 camere cu bai si intrare proprii. Acestea sunt izolat termic si fonic, mobilierul atat in bai cat si in camera sunt noi si de actualitate. Conditiile de cazare sunt net superioare (parchet din lemn masiv, mobilier la comanda, cabine de dus, gresie/faianta de calitate superioara, sursa proprie de apa calda, televizoare, frigidere).

In incinta exista un foisor dotat cu masa + 6 fotolii , pavilion dotat cu masa si 4 scaune, aragaz, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, prajitor de paine, gratar mare de gradina,gratar mobil. Toate dotarile sunt puse LA dispozitia tuturor celor 7 spatii de cazare pentru A FI folosite IN comun. Aragazul este PUS LA dispozitie pentru pregatirea rapida a mesei, nefiind permisa transformarea spatiului in bucatarie propriu-zisa (gatit 2 feluri de mancare pe zi).


Cazarea in unitate se face respectand capacitatea camerei. In caz de nevoie, se pun la dispozitia turistilor paturi suplimentare (maxim 1 pat/casuta). Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii. CU mentiunea CA pentru CEL DE-AL doilea copil SE achita O mica taxa suplimentara , suma CE reprezinta C/VAL utilitatilor .
Cazarea se face incepand cu ora 13:00 iar eliberarea spatiilor de cazare se efectueaza la ora 11:00.

Nu se admite cazarea a 2 familii in aceeasi camera/casuta . NU este permis accesul CU animale DE companie. Avand IN vedere experienta neplacuta DIN sezonul 2016 NU MAI este permisa cazarea grupurilor (mai mult de 2 spatii de cazare), CU exceptia cazurilor IN care ocupa toate cele 6 spatii DE cazare.
Nu sunt acceptati 3 adulti in aceeasi casuta.
Casutele sunt amplasate intr-o zona cu multa verdeata, locul de joaca fiind separat de spatiile de cazare pentru a nu crea discomfort celor cazati.


vizitati-NE SI LA apartament Apollonia 3 camere eforie nord zona belona!FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 14 adulți în 7 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Neculai Nina
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare