Camere de închiriat The Ottoman's Eforie Sud - TURIST INFO .ro

Camere de închiriat The Ottoman's din Eforie Sud

Eforie Sud, bd-ul Republicii, nr. 119 B  
Despre Camere de închiriat The Ottoman's
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Informatii cazare The Ottoman's din Eforie Sud

The Ottoman's se afla la aproximativ 2 km de plaja si aproximativ 2 km de baile de namol Tekirghiol, pe soseaua principala. Pe faleza puteti gasi restaurante, magazine, teatru de vara, cazino, discoteci cat si locuri de distractie pentru copii.

The Ottoman's dispune de 23 camere, fiecare camera fiind dotata cu aer conditionat, pat matrimonial, grup sanitar propriu, cu apa calda non-stop, televizor cu televiziune prin cablu, frigider, si scaune, internet wireless. De asemenea avem un living si o bucatarie la dispozitia Dvs. Pentru prepararea cafelei, ceaiului sau o mancarurilor rapide.

Se achita initial contravaloarea unei nopti de cazare in contul
Ottoman
ECHIPAMENTE BUCATARIE&HOTEL SRL
Eforie Sud Bulv. Republicii No: 119B, Jude Constanta

CUI : 335 55 326 - J13/1757/2014
CONTRON: RO86UGBI0000452010570RON
BANCA: GARANTI BANK SA

Diferenta se achita in momentul cazarii (pentru intreaga perioada a sejurului) si rambursarea banilor nu este posibila decit daca se anuleaza rezervarea cu o saptamina inainte. Ziua de cazare incepe la ora 14.00 si se incheie la ora 12.00.

Se pastreaza linistea intre orele 23.00-08.00 si 14.00-17.00.

Va multumim si va asteptam.


Capacitate totală: 56 adulți în 23 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare