Vila Nicu Eforie Nord, comentarii

Vila Nicu din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Dorobantilor, nr. 23  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Nicu Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Nicu din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Tanasa G. - Suceava
( sejur: 23.07.2012 - 28.07.2012 )
2.8
Gradina din spatele casei este linistita, umbroasa, acoperita cu vita de vie, are patru mese mari cu banci, umbrele, chiuveta cu apa si gratar mare.
camerele sunt marisoare pentru 2 stele. Sunt dotate cu paturi mari cu saltele relaxa bune, au frigidere medii functionale, televizoare cu diagonale diferite, mocheta neagra in stare buna si o noptiera. Lenjeria era spalata si paturile asternute. La parter camera trei este cea mai buna pentru ca are iesire directa in curte si acces la bucatarie prin curte. La etaj camerele au balcoane.
Bucataria este mare si dotata destul de bine.
Baia este mare si cea cu dus si cea cu cada.

Mobilierul de gradina este unul invechit si curtea ar putea fi mai curatata si mai ordonata.
Camerele nu sunt dotate cu dulapuri, dulapioare sau rafturi in care sa-ti poti depozita hainele. De asemenea nu au nici o masuta sau scaune.
Bucataria este murdara. Baiele erau murdare.
La parter sunt 2 bai la 5 camere. Nu este curatenie. Indicatia locatiei de pe harta sit-ului dvs. a fost schimbata dupa ce am descoperit ca nu este buna, dar deja facusem rezervarea. Distanta pana la plaja este mult mai mare, avand in vedere ca trebuie mers pana pe plaja de la Debarcader pentru ca restul plajei este distrusa sau foarte ingusta si ajunge apa pe cearsaf.
Comentariu util ?
15 voturi 11 voturi
CONTACT
Hriscu Neculae
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare