Vila Narcisa Parc Eforie Nord, comentarii

Vila Narcisa Parc din Eforie Nord

Eforie Nord, str. A. Lapusneanu, nr. 73  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Narcisa Parc Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Narcisa Parc din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elena C. - Alba Iulia
( sejur: 28.07.2015 - 04.08.2015 )
9.2
Vila este foarte frumoasa si curata, aranjata cu bun gust si linistea care o inconjoara te face sa te simti cu adevarat in concediu :)

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Ionel C. - Bucuresti
( sejur: 21.07.2015 - 24.07.2015 )
9.8
Pe timpul sederii la Vila Narcisa am fost foarte multumiti,camerele sunt foarte curate si racoroase,gazdele extrem de amabile si este o zona linistita..Ne-a placut foarte mult si cu siguranta vom mai reveni..

Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi

Roxana - Iasi
( sejur: 30.07.2012 - 03.08.2012 )
9.5
Ne-am simtit f bine aici. Am apreciat curatenia in camere, gazda f de treaba, cele 2 bucatarii (interior+exterior) bine echipate cu tot ce trebuie, frigider in camera curtea plina de flori. Pretul este ok raportat cu oferta cazarii.

Distanta pana la plaja este de max 20 min - mers pe jos (asa cum era si pe TURIST INFO mentionat), dar pt noi nu a fost nici o problema.
Comentariu util ?
24 voturi 3 voturi
CONTACT
Narcisa
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare