Vila Maria Eforie Nord, comentarii

Vila Maria din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Dorobanti, nr. Fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Maria Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Maria din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristina D. - Bucuresti
( sejur: 25.07.2016 - 30.07.2016 )
10
Raportul calitate - pret a fost bun pentru ca am avut micul dejun inclus in pretul camerei. Aici ne referim doar la curatenie, mobila, apa calda si bonul de casa oferit inca de la cazare.

Lipsa aerului conditionat a fost simtita zi si noapte. Ziua, dupa baia de soare de dimineata, veneam cu copilul sa dormim dar nu reuseam sa adormim din cauza galagiei din vecini (cei cazati la vila de peste gard faceau gratar si ziua si noaptea pana dupa ora 2 noaptea). Geamul nu il puteam lasa deschis din cauza fumului si a gradului de zgomot al turistilor cazati in acea vila. Dimineata la ora 5:30 - 6:00 se trezeau pentru cafeluta si conservarea plamanilor, la fel, vorbeau foarte tare, tipau din gradina la copii lor sa se trezeasca. Usa de la camera nu o puteam lasa deschisa din acelasi motiv + scara care scartaia. Un alt minus a fost lipsa plasei de tantari.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Marius
0765 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare