Vila Ilinca Eforie Nord - TURIST INFO .ro

Vila Ilinca din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Emil Racovita, nr. 110  
Despre Vila Ilinca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Liniștea răsăritului de soare stand pe balcon cu o cafeluță

... citeste mai mult

Vila Ilinca este situata la 30 m de mare, intr-o zona linistita a cartierului “steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea. Cartierul “steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord.

Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 6 camere duble standard si alte 3 camere duble cu vedere la mare, toate variantele de cazare beneficiind de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.

La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie, spatiu generos pentru servit masa si balcon cu vedere la mare, iar la mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu gratar si mese cu scaune.

De asemenea, vila dispune de 10 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si mini molizi, balansoar, masa si scaune.
Mai multe detalii pe site-ul vilailinca . Ro


Capacitate totală: 33 adulți în 11 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Gheorghe Dumitru
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare