Vila Granada Eforie Nord, comentarii

Vila Granada din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Str. Stefan Cel Mare, nr. 50B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Granada Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Granada din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andreea - Pittesti
( sejur: 18.07.2015 - 23.07.2015 )
7.5
O casă frumoasă cu tot ce trebuie,locație liniștită.Raport preț calitate foarte bun.

Presiunea la apă nu este foarte buna,canalizarea cred ca nu este ok pentru că mirosea din când in când urât la baie.Plaja nu este departe 6-7 minute dar nu este ok...multa lume si multă mizerie...mergeți încă 10 minute in plus lângă hotel Belona si acolo este ok.
Răspunsul unității: ( 11.03.2016 )

Multumim pentru comentariu, desi nu suntem de acord cu notele pentru curatenie si confort, in ce priveste curatenia nu ni s-a plans nimeni pana acum, chiar si doamna Bizoi a fost foarte multumita, poate nota include si curatenia din statiune de care nu suntem responsabili. Cat despre confort chiar turistul a spus ”O casă frumoasă cu tot ce trebuie”, astfel că nota 6 pare oarecum nejustificata. Problemele cu utilitatile si plaja nu depind de noi si urmeaza sa se rezolve prin investitiile in curs in statiunea Eforie Nord, reabilitarea plajelor si schimbarea retelei de apa-canal sunt in curs de realizare. Presiunea apei este intr-adevar mai scazuta, dar nu atat de mult, apa curge normal, doar ca nu poti beneficia de un jet foarte puternic. Cat priveste canalizarea, probabil ca datorita suprasolicitarii, din cand in cand este posibil sa se simta un miros de canal, dar nu foarte frecvent sau persistent.

U P D A T E !
S-au făcut modificări la sistemul de canalizare și sperăm că problema semnalată să nu mai apară.
Noua plajă din dreptul vilei a fost înnisipată în toamna 2015 și are acum peste 100 m lățime astfel că nici această problemă nu mai este de actualitate.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Nita Eduard
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare