Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ambient din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Kogălniceanu, nr. 4 -
   David Florin din Gheboieni
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 29.08.2022.
Camere mari, spatioase;
- gazda ospitaliera;
- pret bun;
- locatie buna, la 5 min. de plaja. Cazarea s-a facut de cum am ajuns la ora 9 (multumim).
- Frigiderul a fost curat si a functionat foarte bine.
- Baia este spatioasa, cu baterii si obiecte sanitare foarte bune.
- Atat inainte de cazare cat si dupa eliberarea camerei se pot lasa bagajele intr-o camera.
- Per ansamblu, am fost multumiti.
   Monica Marin din Bucharest
nota: 10
schedule 28.08.2022
Recomand cu drag vila Ambient, liniște, aproape de centru, gazdele de nota 10. Camerele sunt mari, curate, aerisite, liniște, totul a fost ok. Camera suficient de mare pentru 3 persoane, ac, frigider mai mare ca la hotel, baie privata, tv pe perete, am avut un sejur minunat, revenim cu drag. Am fost acum in august si am fost la plaja si-n ziua plecarii, deoarece ni s-a oferit o camera unde am lasat bagajele si, bineinteles, dupa plaja am facut dus si am plecat la drum. Un sejur de 5 nopti, va multumim!
   Petruta Anghelina din Pitești
nota: 4
schedule 22.08.2022
Feriți-vă de aceasta cazare, condiții josnice. Mizeria este la ea acasă, un miros de la care efectiv mi-a venit rău. Când i-am semnalat gazdei ca mirosul este insuportabil în camera pe care ne-a oferit-o, ne-a răspuns sa lăsăm geamul deschis, abia ce ajunsesem la cazare. Am cerut o alta camera și ni s-a răspuns flegmatic", aici nu avem camere disponibile, se ocupa foarte repede" și ei agațau în același timp oameni pe strada pt cazare. Urat, foarte urat. Am stat maxim 30 de minute în camera, după ieșit pt ca îmi era rău de la miros. De mobilier și baie numai vorbesc... nu va cazați.
Răspunsul unității:
Oameni mici si neinsemnati!Cred ca era prima iesire a lor!Au mai venit si cu u plod de 5/6 luni!Mai da si recenzii!
   Popovici Rodica din Moreni
nota: 10
schedule 13.08.2022
Recomand vila Ambient, liniște, camere curate, aproape de centru, gazdele de nota 10. Cu siguranță, vom reveni și la anul. Pana la plaja eu am făcut cu copii mici maxim 5 minute, iar pana în centru faci 1 minut, recomand.
Camerele sunt mari, curate, aerisite, liniște, totul a fost ok.
   Turcin Tanta din Craîova
nota: 9.67
schedule 26.07.2022
Oameni deosebiti, nu deranjeaza, zona linistita, 2 minute de Profi, fara tintari, camera mare, AC, frigider mai mare ca la hotel, baie privata, tv pe perete, am avut un sejur minunat, revenim cu drag. Am fost acum in iulie si am fost la plaja si-n ziua plecarii, deoarece ni s-a oferit o camera unde am lasat bagajele si, bineinteles, dupa plaja am facut dus si am plecat la drum. Un sejur de 8 nopti, va multumim!
   Claudiu Iacobescu din Deva
nota: 10
schedule 26.07.2022
Locație super, aproape de plajă, gazdele primitoare, extraordinare, sociabile, camere curate, aer condiționat, baie proprie, apa caldă, frigider, terasă, bucătărie utilata, curățenie (farmacie), parcare, recomandam din toate punctele de vedere! Noi sigur vom reveni.
   Nica Daniel din Oradea
nota: 10
schedule 23.07.2022
Cazare foarte buna, locatie aproape de centru, liniste, camera curata tot ce trebuie, aer conditionat, frigider in camera. Baia in camera, gazdele foarte amabile, un mare plus terasa de la intrare, sub bolta de vita de vie, foarte racoroasa, parcare la unitate. In principiu, un sejur foarte reusit. Vom reveni si la anul.
   Tabacaru Doina din Adjud
nota: 4.5
schedule 15.07.2022
Nu as recomanda nimănui, mizeria ne-a întâmpinat de la intrare, camerele nu mai vorbesc, mobilier vechi, plin de praf, paturile "fragile", în baie gândaci, niște presuri împuțite în camera, nimic de recomandat. În pretul asta găsești mai bine în alta parte.
   Nica Daniel din Oradea
nota: 10
schedule 24.07.2021
Gazde primitoare, amabile, liniste, conditii de cazare foarte bune, curatenie, pe scurt un sejur foarte reusit. Camerele curate si spatioase, terasa in curtea proprietatii mare, aer conditionat, frigider in camera, tv plat, wi-fi in camera.
   Georgiana din Bucuresti
nota: 7.5
schedule sejur: 08.08.2020 - 12.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproproape de centru, liniște, curat, proprietar de treaba.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit
Răspunsul unității:
Nu comentez!Serviciile...sunt asa cum le simțim fiecare din noi!
   Elena din Dragomiresti-vale
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.08.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cu părere de rău dar am renunțat la rezervare, din motive de sănătate.
Răspunsul unității:
Bună ziua. D-na Stoica,să fim sănătoși și la vara viitoare va asteptam cu mult drag.
   Daniel D din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2020 - 13.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde amabile. Camera curată,mobilier nou aer condiționat, tv plat baie în camera frigider balcon mare și aerisit liniște, pe scurt un sejur reușit. Cu siguranță vom reveni și la anul.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de obiectat.
   Dana D din Oltenita
nota: 9.33
schedule sejur: 11.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost fericita sa aflu ca aveau camere libere, desi am solicitat cazare cu doar doua saptamani inainte.
Camera a fost curata, asta e cel mai important aspect. Lenjeria patului parea chiar noua nouta.
Dotarile sunt minime, pat, sifonier, tv, frigider si baia atat de necesara, ceea ce este perfect avand in vedere pretul mic si distanta mica fata de centru si plaja.

Gazdele sunt amabile, zambitoare si primitoare. Bonus, un papagal mic si scumpic foc ne-a intampinat la poarta de cate ori veneam sau plecam.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu e nimic major, dar mi-ar fi placut sa gasesc la baie macar un sapun lichid, dar nu a fost o problema din moment ce oricum il aveam pe cel de acasa. Poate si o noptiera, desi camera era mica si nu prea vad unde ar fi incaput. Dar am scapat ceva după pat si a fost greu sa recuperam obiectul respectiv.
   Girbacea din .moieciu
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2019 - 11.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost ok ,nu am avut nemultumiri. Camerele curate coincid cu descrierea ,gazdele amabile, din partea mea nota 10. Recomand si altor turisti.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
   Gabriel G din Oltenita
nota: 8.67
schedule sejur: 19.08.2019 - 22.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de plaja, condiții bune, personal amabil.
   Florin F din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte amabile, camera curata, mobilier nou, saltele noi, televizor plat nou, aer conditionat nou.Ne.am simțit foarte bine și vom reveni cu siguranță.
   Melania Carmen din Oradea
nota: 4.83
schedule sejur: 06.08.2019 - 12.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nimic
thumb_down
Aprecieri negative:
La baie nu au existat prosoape, săpun wc si săpun lichid, în schimb au fost gândaci. Singura bucătărie de afară este complet neutilata, au fost doar 4 farfurii, 3 linguri, 2 furculite si o linguriță. A trebuit să ne cumpărăm oale si lingura de lemn sa putem găti. Pe terasă nu aveam voie să râdem, sa glumim pt ca i-au deranjat. Cu siguranță nu vom mai reveni în veci, nu recomand această pensiune.
Răspunsul unității:
Turisti` de oale si castroane,stropite cu pălincă din belsug!!Cate zile au ramas la noi au prajit un sac de peste carat de ac `turisti` din satele bihorene!Scrie clar ca bucataria este pentru minuturi,nu cu oale si ciorbe de pește,fasole,mamaliga,peste prajit. Seara DE seara S-AU imbatat CU Pălincă DE acasa,reusind SA deranjeze serios SI PE ceilalti turisti seriosi DIN unitate.Culmea e ca mai vorbesc de sapun si prosoape,pe care cred nu le folosesc frecvent.Deci,in concluzie,unitatea nu-i considera turisti ci o sleahta de oameni care vin sa deranjeze pe altii.Sunt pe cale de disparitie si ne bucurăm ca afost singurul episod al ac.veri
   Daniel D din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 01.07.2019 - 11.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt la superlativ condiții de cazare f. Bune
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Costache din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 29.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea locației în zona centrală , aproape de plaja.
   Daniela din Băleni-români
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2018 - 13.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de plaja. Cu siguranta vom reveni.
Răspunsul unității:
Vara viitoare,va asteptam cu drag întrega `echipa`.
   Nicoleta Andra N din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 24.08.2017 - 27.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie excelenta, retrasa, umbrita in permanenta, un loc numai bun pt. A petrece o dupa masa/seara linistita departe de zapuseala si agitatia centrului
   Cezar din Galati
nota: 5.5
schedule sejur: 28.07.2017 - 30.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu ne-a placut nimic pe toata peroada sejurului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut cos de gunoi in camera , fara draperie la geam , turistii care treceau prin fata geamului nostru ne puteau vedea fara nici o problema , tv mic (diag 37 cm ) pus pe suport pe perte destul de departe de pat , nu am avut prosop , sapun in baie , nu aveau macar un mop pentru sters pe jos , bucataria de afara avea vesela murdara , cuptorul cu microunde murdar , apa de la masina de spalat se scurgea in chiuveta in care spalam legumele. Diferente de pret intre camere nejustificate . Am stat intr-o camera cu 4 locuri cu baie proprie pe hol , in conditiile in care aceeasi camera cu baie proprie (in camera), balcon si tv cu ecran mai mare era 140 lei/noapte. La plecare , am cerut o recalculare de pret pt conditiile oferite , iar proprietarii ne-au vorbit urat , motivand ca am stat doar 2 zile si ca avem pretentii prea mari. Cu siguranta nu vom mai reveni si nu recomandam unitatea din nici un punct de vedere.
Răspunsul unității:
Sejur` de doua nopti!O noapte plătită în avans și a doua neplatita!O sumedenie de neajunsuri scoase tocmai pt. A nu plăti cea de a doua noapte.Nu am am mai întâlnit așa ceva.Nici nu-mi permit sa vorbesc urat cu musafirii mei.Doar i-am amintit acelei` doamne`ca recurge la asemenea metode de ` sejur`.
   Mihai Marius din Ploiești
nota: 8.67
schedule sejur: 22.08.2017 - 27.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cameră spațioasă cu baie și balcon, gazdă primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Internet foarte slab, tv cu tub, lipsa sârmă rufe în balcon.
   Carmen Daniela C din București
nota: 10
schedule sejur: 26.06.2017 - 30.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de tot ce este nevoie la mare: plaja, magazine, autoserviri la alegere , camere spatioasși utilate cu strictul necesar.
thumb_down
Aprecieri negative:
Din punctul meu de vedere pt ca am copil mic, recomand o portiță care se încuie în capătul scărilor. Mai ales la etaj. Și la urcare și la coborâre, nu cred ca încurcă pe nimeni.
   Daniel D din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2017 - 13.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietar foarte amabili camere curate și dotate ac frigider tv. Terasa de la camera mare cu boltă de vita de vie răcoroasă. Locația în centru și aproape de plaja. Cu siguranță vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am obiecții.
   Bogdan din Iasi
nota: 4
schedule sejur: 17.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu exista plusuri, nici nu ne-am cazat doar ca gazdele s-au simtit si ne-au dat avansul pe 2 nopti inapoi!
thumb_down
Aprecieri negative:
Am facut rezervare de 3 camere una de patru locuri, una de 3 si o dubla! Am.fost 7 adulti si 3 copii. Cand am ajuns, singura camera accepatabila a fost cea de 4 locuri dar si aceasta avea baie pe hol de 3 in 1, adica faceai dus peste wc si chiuveta, in rest dezastru, cea de 3 locuri avea un pat single
(daca se putea numi pat) rupt, jos. Cea dubla era o fosta magazie sau baie de nici in picioare nu puteai sta cred ca avea 4m patrati! Frigidere si podele murdare, de parcare nici nu mai zic, 0 locuri, Au poze la cateva camere mai bune, cele pe care ne le-au dat nici nu apar in vreo poza. Evitati.
Răspunsul unității:
De fapt au venit 7 adulti și 7 copii (dintre care cel mai mic de 7 luni).Despre camerele cu doua paturi duble și tripla nu au avut ce obiecta, dar in camera dubla pt.2 persoane au vrut sa intre 2 adulti și doi copii( unul de 16 ani și altul de 12 ani!)Iar cu privire la `podele` si frigidere murdare ce sa mai vorbim pt.ca nu avem cu cine.De regula cei mulți au pretenții nefiresti.Daca le-as putea da o nota ea ar fi 1 (unu)În viitor o sa am grija sa mă feresc de...cei cu apucături de haita.
   Oana din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 11.06.2016 - 12.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii au fost foarte amabili si sociabili.
Foarte aproape de centru, piata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenia a lasat de dorit...
Răspunsul unității:
Camera in care v-ati schimbat a doua zi nu era pregatita inca.
   Adina A din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2016 - 27.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, confort, foarte aproape de plaja. Ne-am simtit foarte bine si o sa revenim cu siguranta. Recomandam!
   Otilia din Iasi
nota: 9.17
schedule sejur: 28.06.2016 - 06.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt persoane foarte primitoare dar discrete in acelasi timp,terasa mare unde se poate lua masa sub umbra vitei de vie,distanta pana la plaja se parcurge in maxim 10 minute iar pana in centru 2 minute.A fost foarte frumos si linistit,vom reveni cu placere
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nici o nemultumire in acest sejur
   Lacrimioara din Hitias Com Racovita Jud Timis
nota: 9.17
schedule sejur: 15.08.2016 - 21.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare foarte buna. Aproape de centru. Proprietarii sunt oameni seriosi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemultumiri. Ca o sugestie de viitor : un mobiler mai modern.
CONTACT
Iuchsel Omurzac
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iuchsel Omurzac
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0727 121 742
WhatsApp