Pensiunea Trandafir Eforie Nord, comentarii

Pensiunea Trandafir din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Zefirului, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Trandafir Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Trandafir din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Valeria-oana - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 17.08.2015 )
1
Am vorbit cu domnul la telefon duminica 9.08.2015 si i.am spus sa imi rezerve o camera ca voi ajunge 100% pe data de 12.08.2015 ai voi sta la dansul 2 nopti. Aceste mi.a cerut numele si nr de telefon si mi.a spus ca ne asteapta. I.am spus ca am trenul la 7 fara 10 ajunge in gara si daca il pot suna,iar el a fost de acord. Cand am ajuns acolo am stat cu bagajele dupa noi,l.am sunat in continuu si a avut telefonul inchis pana la ora 11, oar cand am dat de dansul si i.am spus ca am vorbit cu el penteu cazare si ca am deja si rezervare facuta mi.a spus: Sunati ma dupa amiaza ca nu mai sunt locuri, poate pe maine seara sa gaseasca ceva... Asa ceva nu se face!!!!
Comentariu util ?
18 voturi 2 voturi
CONTACT
Nelu
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare