Hotel Victoria Eforie Nord, comentarii

Hotel Victoria din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Brizei, nr. 6  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Victoria Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Victoria din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ionel M. - Bacau
( sejur: 11.07.2016 - 18.07.2016 )
10
Hotelul este foarte curat, personalul este amabil. In fiecare zi au făcut curățenie în cameră. Micul dejun a fost diversificat. Recomand cu toată încrederea această locație!

Meniul restauratului ar trebui să fie mai variat... În rest , stau și mă gândesc că nu am nemulțumiri în ceea ce privește această locație.
Comentariu util ?
1 vot 5 voturi
CONTACT
Receptie
0341 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare