Hotel Clas Eforie Nord, comentarii

Hotel Clas din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Armand Calinescu, nr. 8-10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Clas Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Clas din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandrina - Pantelimon
( sejur: 01.09.2016 - 04.09.2016 )
8.2
Un hotel linistit, apropiat de plaja, camera spatioasa.

Ar fi bine sa fie si un restaurant.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicolaie V. - Bucuresti
( sejur: 13.08.2013 - 15.08.2013 )
8.5
Locatie linistita, nu f departe de plaja, camera frumoasa, de bun gust.

Putin mai atenti la curatenie_am gasit fire de par si pete pe lenjerie, in rest totul a fost ok.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Liliana B. - Bucuresti
( sejur: 01.07.2013 - 08.07.2013 )
9.5
Personal amabil, curatenia la ea acasa, prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, de calitate, totul aranjat cu bun gust, exista de asemenea si o parcare pazita!! Preturi de bun simt! Am stat 7 nopti, ne-am simtit excelent,anul acesta vom reveni (chiar peste o saptamana! :))!Recomand cu caldura!!

De punctat doua aspecte: balconul ar trebui sa aiba o masuta,iar internet nu este in tot hotelul,ci doar in anumite zone..
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Monica - Bucuresti
( sejur: 03.09.2012 - 07.09.2012 )
8.5
Totul a fost ok.Domnisoarele de la receptie f dragute si amabile. Camerele arata exact ca in poze.Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi. E un pic de distanta pana in centru, pana la plaja Belona de ex. Dar cu un copil de 4 ani ne-am descurcat ok. Oricum a fost un sejur frumos

Se poate face ceva cu scurgerea din baie care la un moment dat mirosea urat .Daca s-ar putea pune niste pereti de plexiglas ceva la balcon, sa fie ceva mai acoperit, noi am stat la etajul 5 si nu se putea lasa copilul sa iasa pe balcon pt ca putea f usor sa cada printre barele alea.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ileana B. - Bucuresti
( sejur: 27.08.2012 - 02.09.2012 )
9.8
Legat de cazarea la hotel: camera curata si cocheta, dusul cu hidromasaj a fost o incantare, mai ales pentru copilul meu. Am apreciat faptul ca s-au schimbat prosoapele, lenjeria, fara sa cer anume, chiar as fi zis ca nu e nevoie. Eu am fost cazata la etajul 6 intr-o camera cu vedere spre mare; chiar se vedea marea printre spatiile goale dintre cladirile din spatele hotelului. Tot personalul a fost amabil, domnisoarele de la receptie erau mereu cu zambetul pe buze.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0725 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare