Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Sabina din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Bogdan Vodă , nr. 22 -
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.88
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniela Tecuceanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.08.2023
La casa Sabina ne-am bucurat de fiecare moment. Casa a fost curata, organizata, spațioasă și paturile foarte confortabile. Am avut la dispoziție tot ceea ce am avut nevoie. Relaxare în toată regula, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri. Doamna Olga a fost disponibila pentru orice întrebare, comunicativa și foarte primitoare. O doamna extraordinara, m-am simțit foarte bine, mi-a plăcut și sunt sigura ca voi reveni, cu drag.
Răspunsul unității:
Dragă doamnă Tecuceanu,mă bucur că v-ați simțit atât de bine la casa Sabina,ați fost niște oaspeți minunați și veți fi oricând bineveniți! Olga Arsene
   Alina Toth din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 19.07.2023
Am avut un concediu de vis, totul foarte frumos, curat, gazda foarte caldă și primitoare, nu am întâlnit până acum așa ospitalitate, recomand din toată inima să vă cazați la Casa Sabina și să o cunoașteți pe doamna Olga. Noi acolo vom fi și la anul, va mulțumim pentru tot, doamna Olga!
Răspunsul unității:
Dragă familie Toth,este o mare satisfacție pentru noi, gazdele,când oaspeții noștri se simt bine la noi și doresc să revină! Sunteți oricând bineveniți, împreună cu cei patru copilași adorabili!
   Elena Irimia din Iasi
nota: 10
schedule 17.07.2023
Am avut o experiență superbă la această cazare! Am fost impresionat de faptul că am avut la dispoziție toate utilitățile necesare pentru un sejur confortabil. Camera a fost încăpătoare și bine echipată, iar facilitățile au fost de cea mai înaltă calitate.
Personalul a fost extrem de amabil și atent la nevoile noastre. Am fost tratați cu respect și am simțit că suntem cu adevărat apreciați ca și oaspeți.
Recomand cu căldură această cazare tuturor celor care doresc să se simtă ca acasă în timpul călătoriilor lor. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul, serviciile impecabile și personalul amabil.
Răspunsul unității:
Dragă doamnă Irimia,vă mulțumesc pentru aceste cuvinte calde care-mi merg la suflet! La rândul meu,aș vrea să vă spun că ați fost niște oaspeți minunați, mi-a făcut plăcere să vă cunosc și sper să am plăcerea de a vă revedea! Cu drag!
   Madalina Nastase din Bucureşti
nota: 10
schedule 16.07.2023
O gazda extraordinara si un loc unde ma simt mereu ca acasa, cu toate facilitatile, amenajata foarte frumos, liniste, verdeata, un loc unde revin in fiecare an cu mare placere. Pana si cel mai mic membru al familiei s-a simtit atat de bine, incat a decis ca anul viitor isi va aniversa implinirea a 5 ani "La Olga"! Mulțumim, Olga!
Răspunsul unității:
Dragă Mădălina, îți mulțumesc pentru aceste cuvinte frumoase și mai ales pentru fidelitatea voastră de-a lungul timpului,suntem acum la a 4a generație pe care o primim la noi! Aș fi fericită să îl sărbătorim pe Alex la mare,sunteți oricind bineveniți ! Cu drag!
   Șampon Alina din Pitesti
nota: 10
schedule 11.07.2023
Casa e super, spațiu verde, multe facilitati iar gazda e super, înțelegătoare, sare în ajutor pentru orice am avut nevoie. Se găsesc produse de curățenie, lenjeriile curate, bucătăria utilata cu absolut tot ce ai nevoie... te face sa te simți ca acasă. O sa ma întorc cu tot dragul si o recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Dragă doamnă Șampon, mă bucur că v-ați simțit bine la casa Sabina și vă mulțumesc pentru aceste aprecieri,sinteti oricând bineveniți! Cu drag,Olga Arsene
   Alina Duti din Fagaras
nota: 10
schedule 04.07.2023
Casa Sabina poate fi caracterizata prin cateva cuvinte: confort, liniste, ospitalitate, familie.
Doamna olga este un om cum rar gasesti in ziua de azi, un suflet cald cu o voce extrem de blanda, atenta mereu la toate detaliile, astfel incat te simti acasa in familie.
Multumim, mama Olga, pentru concediul mult asteptat.
Răspunsul unității:
Dragă Alina,m-am bucurat să vă am că oaspeți, la rândul meu vă mulțumesc pentru că am avut șansa de a întâlni așa oameni minunați, sinceri,buni,cu mult bun simț și cu suflet mare!
   Nicolette Neculai din Ploiesti
nota: 10
schedule 06.06.2023
Casa Sabina, un loc sfintit de o doamna extraordinară, doamna Olga. Am petrecut 5 zile de neuitat in acest loc. Camerele sunt amenajate cu foarte mult bun gust, paturile sunt chiar de vis, imense, foarte comode, cu asternuturi care miros atat de bine, și te cuprinde somnul dulce în ele. Doamna Olga ne-a pus la dispoziție absolut tot ce ne-am dorit și ne-a făcut să ne simțim mai bine decât acasă. O sa revenim cu mult drag!
   Nicolette Neculai din Ploiesti
nota: 9.83
schedule 04.06.2023
Se zice,pe buna dreptate, ca omul sfințește locul! Doamna Olga, o super gazda, un om de care te apropii de când treci poarta casei. Am petrecut 5 zile extraordinare la Casa Sabina, 5 zile în care ne-am simțit în elementul nostru. Totul a fost la superlativ. Mulțumim, doamna Olga!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc, a fost pentru mine o adevărată plăcere să găzduiesc acest grup de elevi de la Liceul de Arte Plastice din Ploiești,am descoperit niște tineri minunați, o adevărată revelație! Cit despre dna. Nicolette, care le este și pedagog,și prietenă, și mamă,unora,ce încântare această întâlnire! Sper că veți reveni cândva, și nu trebuie să așteptați să fiți adulți..și celebri!
   Marina-nicoleta Iov din Bucuresti
nota: 9
schedule 21.08.2022
Recomand cu mare drag! Curățenie, liniste, găsești tot ce ai nevoie! Nota 10! Gazdele foarte primitoare. Grădina foarte frumoasă cu spatii pentru luat masa. Grătar in curte, bucatarie echipata. La colțul străzii găsești și magazine. Vom reveni cu drag oricand
   Paiu Mihaela din Bârlad
nota: 10
schedule 22.07.2021
O surpriză plăcută această casă, gazda extrem de primitoare și amabilă. Camera curată, modernă și confortabilă, iar grădina descrisă într-un cuvânt: relaxare. Bucătăria și grătarul pot fi folosite. Preț avantajos și plaja aproape.
   Niculae Cristian din Braila
nota: 10
schedule 20.07.2021
Ne-am simtit ca acasa si nu am dus lipsă de nimic. O casa cu bun gust, poze reale si gazda foarte primitoare. Curatanie si un confort minunat, apropiata de piată, magazine si alte puncte turistice. O vacanta de nedescris si fara griji.
   Gigina Ana -maria din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 12.07.2021
O casa curata cu camere frumos aranjate si facilitati bune. Buacatarie de vara, gratar, mese si scaune pt. toata lumea, baie proprie, frigider in camera, aer conditionat inclus in pret. O minunatie de cazare. Oameni ospitalieri. Nu regretam nicio clipa alegerea facuta.
   Madalina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 24.06.2021
In fiecare an gasesc cate o surpriza placuta - casa renovata, curtea pavata si plina de flori, mobilier de gradina nou, interiorul camerelor refacut, grup sanitar individual etc. Ospitalitatea este la cele mai inalte cote, iar curatenia exemplara. Cel mai important-saltelele sunt de hotel de 5 stele, iar odihna la fel.
   Sabina Nastase din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 01.06.2021
Sejur perfect datorita casei primitoare, curte linistita, cu verdeata si gratar, paturi comfortabile si curatenie exemplara. Gazde foarte bune, totul a decurs conform planului.
   Mioara din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2020 - 06.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul foarte frumos: curatenie, camerele spatioase, gazda foarte primitoare si atentă la nevoile noastre. Bili (cățelul pensiuni) a completat totul și ne-a făcut șederea plăcută. Un mare plus pentru că acceptă animalele de companie.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste , 'grătar în curte, aer curat
Răspunsul unității:
Draga Daniela,

Va multumesc pentru aceste citeva rinduri si sintem bucurosi ca totul a fost la inaltimea asteptarilor!
Va asteptam cu drag anul viitor!
Olga Arsene
   Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.07.2019 - 16.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, amabilitate din partea gazdei, aproape de plaja, paturile foarte mari, preturi foarte mici in comparatie cu alte unitati de cazare, liniste deplina,ne-am simtit foarte bine vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Draga Laura,

Mi-a facut mare palcere sa va gazduiesc si faptul ca ati revenit, e dovada ca v-ati simtit bine la noi!
Sinteti oricând binevenita si vom face totul pentru ca serviciile oferita sa fie mereu de calitate.
Cu bine,

Olga Arsene
   Sorana S din Lugoj
nota: 9.17
schedule sejur: 31.08.2013 - 02.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa comfortabila si curatadoamna Florina este amabila ,draguta si discreta.Bucataria de vara foarte practica si cele 2 terase unde se poate lua masa foarte priceput construite.Curte frumoasa cu bolta de vie.Camerele nu sunt luxurioase ,dar practice,cu frigider si noaptea e liniste. (nu sunt caini care latra noaptea,nu sunt zgomote pe strada,masini ,urlete,discutii cu voce ridicata in vecinatate,etc. ,ca in multe hoteluri `de lux`.
Va multumim inca o data ,Doamna Florina & Co.Noi ne-am simtit foarte bine.
Răspunsul unității:
Draga Sorana,


Speram ca anul viitor sa va putem gazdui din nou, mai ales pentru ca intre timp camerele au fost complet renovate si comfortul sporit.
Cu bine,

Olga Arsene
CONTACT
Olga Arsene
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Olga Arsene
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0733 837 907
Apel/SMS