Casa Miro Eforie Nord, comentarii

Casa Miro din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Cameliei, nr. 5  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Miro Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Miro din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihaela - Bucuresti
( sejur: 26.06.2015 - 28.06.2015 )
9.5
Fiind un grup de 11 tineri si 3 copii mici, am ocupat toate camerele din casa, foarte curate, apa calda curge ca acasa, departe de agitatie, nu ne-a deranjat nimeni, am putut sta fara probleme pana tarziu in curte, ni s-a pus totul la dispozitie. Am putut face gratar in curte, mancare pentru copii, cand a plouat am putut sta la aer in foisor. Cu masina se ajunge in 5-10 minute la plaja (mai mult dureaza sa gasesti parcarea). Gazdele sunt niste oameni de nota 10, prietenosi si discreti. Toti am fost incantati de conditiile de cazare si cu siguranta vom reveni cu prima ocazie.

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Bogdan M. - Bucuresti
( sejur: 16.08.2013 - 18.08.2013 )
8.8
Loc de joaca pentru copii, gazdele foarte amabile, camerele curate cu aer conditionat si tv.

Cam depare centru statiunii si de plaja. cu masina pana la plaja se face aproximativ 10 min, iar pe jos aproximativ 30 min.
Comentariu util ?
12 voturi 1 vot
CONTACT
Ina
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare