Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Galbenă din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Emil Racovită, nr. 38 -
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Irina Chirculescu din Sinaia
nota: 10
schedule 18.07.2023
Cea mai frumoasa locație. Aproape de plaja , aproape de locații de a lua masa, personal foarte amabil și primitor. Loc de grătar, terasa tot ce ai nevoie găsești aici. Curățenie impecabila. Confortul camerelor cu aer condiționat și toate dotările de care este necesar. Cea mai frumoasa vacanta de vara o ai la Casa Galbena.
   Popa Iulian din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 18.07.2023
Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. Gazdele foarte ospitaliere și amabile, la sosire am fost răsfățați cu o surpriza! Paturile confortabile, căldură, curățenie. O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Mulțumim gazdei, vom reveni cu siguranță și cu multă bucurie! Nota 10 plus.
   Lavinia Popescu din Craiova
nota: 9
schedule 21.09.2022
Gazda amabilă și săritoare, camerele curate, ambient plăcut și familiar, se poate face gratar, au si bucatarie utilata, aproape de plaja, se poate vedea marea din unele camere, puțin cam departe de centrul stațiunii, dar nu m-a deranjat acest lucru, a fost chiar plăcut sa facem plimbarea sera pe faleza, recomand.
   Ana din Timișoara
nota: 10
schedule 08.08.2022
Recomand cu mare drag. A fost un concediu minunat, ținând cont ca am fost o mămică singura cu copilașul, a fost la superlativ. Proprietarii oameni foarte faini, au ajutat cu tot ce au putut, cazarea este foarte aproape de plaja, restaurante, faleza, tot ce ai nevoie... o sa revenim, cu siguranță, la anul.
   Cristina Stan din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2022
Foarte frumos. Camerele curate, cu baie proprie, frigider, televizor și aer condiționat. Bucătărie dotată cu tot ce trebuie, unde îți pregătesti ceva de mancare. Gazda super amabila si primitoare, aproape de plaja, intr-o zona linistita, vom reveni cu mare drag și anii următori pentru că ne-am simțit foarte bine.
   Marcel din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 04.07.2022
Foarte frumos, gazde primitoare, curat peste tot e super ok. Aproape de plajă, recomand cu încredere și o să revenim cât de curând. E super! Aerele sunt dotate cu ac, mini bar în camere, tv, bai proprii.
   Stefan Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.06.2022
Camerele curate, spatioase si frumoase, gazdele primitoare, livingul curat si spatios, zona este ok, aproape de plaja cat si de magazine sau restaurante, recomand cu încredere pentru toti cei care vor sa stea undeva bine pe parcursul sejurului!
   Petruta-alina Sofrone din Râmnicu Sărat
nota: 10
schedule 22.06.2022
Foarte frumos. Camerele curate cu baie proprie, frigider, televizor și aer condiționat. Bucătărie dotată cu tot ce trebuie, unde îți pregătesti liniștit ceva de mâncare sau grătar afară, unde îți poți face friptura. Gazdele super amiabile și toate se află foarte aproape de plaja la 50-100m, nu mai ești nevoit să pleci cu mașina...vom reveni cu mare drag și anii următori pentru că ne-am simțit foarte bine.
   Denissa din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.06.2022
Foarte multumita de aceasta cazare, pensiunea este pozitionata foarte aproape de plaja, camerele sunt curate, spatioase, cu baie proprie si aer conditionat, pensiunea dispune si de un living foarte mare. Gazda este de nota 10 si cu siguranta o sa mai venim la aceasta pensiune, ne-am simtit foarte bine si a fost un sejur foarte frumos.
   Andrei T din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.06.2022
Gazda foarte primitoare, vila amplasată excelent, aproape de plaja, in zona este liniste. Vila a fost in permanenta curată, ne-am înțeles foarte bine cu cei care se ocupa de vilă. Exista un living foarte mare, camerele sunt foarte ok, recomand locatia pentru un sejur in aceasta stațiune.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.06.2022
Personal este de o amabilitate cum rar intalnesti. Curatenia camerelor si a incintei per total este de nota 10. Camerele confera un confort sporit, benefic relaxarii dorite. Vom reveni cu siguranta in fiecare dintre datile cand destinatia va fi aceasta. Asa da!!!
   Sevastian din Timisoara
nota: 4.83
schedule 16.08.2021
In primul rand vreau sa spun că tinerii propietarii sunt de treabă dar cat despre cazare vreau sa spun că este jale... camere diferite că mărime la același preț, foarte mici, baia mica fara protecție la dus, practic când faci dus se inundă toată baia. Mizerie foarte multa, nu exista frigidere în cameră, nu ai unde sa îți usuci prosoapele sau hainele ude, camerele sunt la mansarda și urci o grămadă. Dacă ai norocul sa prinzi camera spre strada principala nu dormi toată noaptea de zgomotul tururilor. ușile de la intrare se aud foarte rău când închizi și deschizi. nu ai nici unde sa faci un grătar.
   Adriana Lungu din Oradea
nota: 4.33
schedule 01.08.2021
Camera mica ,pat minuscul de 140/200 pot spune ca e pat de 1 persoana ,am rezervat camera dubla 2adulti + 1 copil 3 ani,daca nu aveam o saltea gonflabila de o persoana nu aveam cum dormi in pat de 140 toti.baia mica lipsa perdea la dus ,toata apa curgea in baie pe jos ,obiectele toate ruginite la dus,dusul fara presiune.camera spre sos de centura toata noaptea trafic si zgomot de la camioane + galagia celor cazati pana la ora 2, rasete si vorbeau foarte tare de parca nu mai era nimeni imafara de ei in casa.curatenia ar putea fi mai buna ,usile la dulapuri unse pline cu amprente de degete la fel si televizoru cred ca nu a foat sters de cand sa montat.locuri de parcare greu gasesti.urci foarte mult pe scari exterioare pana sus,scarile pline cu panze de paienjeni si mizerie.
   Pacurariu Ovidiu Sebastian din Sibiu
nota: 10
schedule 23.07.2021
Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite. Locație foarte frumoasa, camera cu vedere la mare, plaja la 5 min. Golful Pescarilor (unde se poate manca foarte bine la restaurantul lui Matei) este la 15 min. Gazdele sunt un cuplu tânăr, foarte simpatici, sociabili și implicați în ceea ce fac. Camerele sunt ca în pozele prezentate.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreiasi Alexandru din Bucuresti
nota: 4
schedule 21.07.2021
Dezamăgitor! Raport calitate preț nejustificat. Urcarea se realizează prin niște scări exterioare ca într-un bloc de 4 etaje cu balustrada neștearsă de luni de zile, cred. Frigidere murdare, perdea de duș inexistenta, toaleta murdara și nedezinfectata (curățenia se face de fațada), lenjerie necălcată, prosoape vechi, robinetul de la duș ruginit iar cabina de la duș a picat pe una din prietene. Presiune la apă inexistenta, praf peste tot. Bucătăria nu am folosit-o dar era si ea foarte murdară. Masa de pe terasa pătată cu diverse si neștearsă de ceva timp, geamul de la intrare spart. Se aude absolut tot din toate camerele vecine si nu te poți odihni deloc. Într-una din zile stăteam in livingul de zi si gazda pur si simplu a intrat, ne-am salutat a luat telecomanda din camera persoanala si ne-a oprit aerul condiționat după care ne-a stins si lumina fără sa ne întrebe dacă mai avem nevoie de aer/ lumina sau nu. Aceasta clădire “galbena “ este situată undeva la periferie pe unde noaptea trec tot felul de camioane cu o gălăgie insuportabila! Drumul este distrus si neasfaltat.
   Antonia-maria Popa din Cluj
nota: 10
schedule 15.06.2021
Am fost foarte multumiti de aceasta cazare. E curat, arata exact ca in poze si mai presus de atat, personalul e foarte prietenos. Am fost cu un grup de prieteni pentru 7 zile si toti ne-am simtit super. E o locatie perfecta atat pentru tineret, cat si pentru familii.
   Calin din Bălăuseri
nota: 10
schedule 15.06.2021
Am fost foarte impresionat de oamenii pe care i-am întâlnit la vila și cu care am legat prietenii. Proprietarii, un cuplu tânăr, dar foarte implicat in necesitățile chiriasilor, foarte de treaba, cu care am putut interacționa. Curățenia 10/10 și amabilitate 10/10.
   Stefania Dumitru din Targu Mures
nota: 10
schedule 15.06.2021
Am fost mulțumită atat de confort, cât și de curățenie. Cel mai mult mi-a placut modul cum am fost primită, atat eu, cât și soțul meu. Gazda a fost foarte primitoare. Oameni de calitate și serioși.
   Emilian din Mioveni
nota: 9
schedule sejur: 15.08.2020 - 18.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal excelent, curatenie si au o cafea excelenta
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar mai trebui un pic renovat
poze recenzie
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0799 270 954
WhatsApp