search
date_range

Casa Florina din Eforie Nord

Eforie Nord , str. Bogdan Voda, nr. 19  
​Capacitate: 12 adulți în 4 spații de cazare.
Vila este situata central, la 12 min de mers pe jos pana la plaja si 5 minute de centrul statiunii . Zona linistita de case in apropiere de piata. Gazda discreta .
Dotari: parcare la frontul stradal (in limita a 6 masini,restul in imprejurimi), curte, acces la bucatarie de vara, terasa acoperita, gratar.
Dotari camere: apa calda permanent, Tv, aer conditionat, frigider in camera, internet wireless.
Rezervarile se fac doar telefonic, intre orele 08. 00 - 14. 00 si 18. 00 - 21. 00. Rezervarea este valabila numai in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea totala a sejurului, (informatiile despre numarul de cont le veti primi de la persoana de contact) iar diferenta se achita in momentul cazarii . Plata avansului se va efectua intr-un interval de 48 de ore de la solicitarea turistului si constituie acceptarea conditiilor afisate pt rezervare. Tarifele la rezervarile efectuate nu se mai modifica. Informatiile de pe internet sunt verificate si veridice. Nu ne asumam nici o raspundere si nu se returneaza nici un fel de plata efectuata, din cauza intelegerii gresite a informatiilor sau din motive neintemeiate(ex : vreme nefavorabila sau nerespectarea perioadei rezervate). Se accepta returnarea platii avansului numai in cazul anularii cu cel putin 10 zile inainte, fata de data stabilita a rezervarii.
Regulile casei: respectarea obligatorie a linistii intre orele 1 s4-16 si 23-6. Accesarea bucatariei si a gratarului dupa ora 23 nu este permisa. In camere se intra zilnic doar pt.ridicarea gunoiului la cererea fiecaruia , iar schimbarea lenjeriei se face la 4-5 zile functie de durata sejurului. Vizitarea nocturna si pe timpul zilei se poate face doar cu acordul proprietarului. Spatiul curtii si al terasei fiind destul de restrans, serveste ca loc de relaxare si nu ca loc de joaca pentru copii.Nu este permis accesul animalelor de companie.Va multumim pentru intelegere si va asteptam !
CONTACT UNITATE
Florina Bordea
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Florina Bordea
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,