Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu Flori din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Sirenei, nr. 8 -
Nota 9.9 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Iași
nota: 10
schedule 29.03.2024
Casă cu Flori este un colt de rai, o oaza de liniște, marcata de confort la cele mai înalte standarde! Nostalgia clipelor minunate ne va readuce aici cu siguranță! Casă foarte frumoasă, curată, cu bucătărie utilată cu tot ce este necesar și curte foarte bine întreținută, cu foișor și gratar. Cadrul natural este superb. Cu siguranță vom reveni și în acest an!
   Alexa Andrei din Cluj Napoca
nota: 9.83
schedule 23.05.2023
Facilitati funcionale, localizare ideala, 10 minute pana la plaja, confortul camerelor m-a satisfacut, atat pe mine, cat si pe copii. Gazda a fost primitoare in fiecare an in care ne-am dus, foarte de treaba (+catelus mic si dragut). Umbra multa de la copacii fructiferi, hamac, terasa si gratar cum se cuvine, perfect pentru specialitatile Marii Negre :). Este o alegere exceptionala, mai ales pentru familiile cu copii, dar nu numai! Recomand!!
   Iulian din Suceava
nota: 10
schedule 09.08.2021
Foarte frumos, răcoarea de sub copacii din curte, caisele coapte și aromate care ne cădeau în mâna numai să le mâncăm, liniștea, condițiile perfecte de relaxare și nu în ultimul rând Dl. Dlorin, o gazdă excelentă.
CONTACT
Irina
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Irina
Telefon: 0734 021 786
WhatsApp