Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Ani din Eforie Nord grade grade grade

Eforie Nord, str. Traian, nr. 64 -
Nota 9.9 / 45 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.33


Adaugă recenzie
   Cotora Alin din Tg Mures
nota: 10
schedule 29.08.2023
Super!!! Toate au fost exact cum au fost specificate pe site. Multumesc pentru amabilitate si gazdelor si personalului. Totul la superlativ. Cine nu e multumit de cazare si piscină poate opta pentru ceva mai scump. Pentru pretul platit e foarte bine pentru litoralul românesc.
   Costel Manea din Focsani
nota: 10
schedule 31.07.2023
Ncep prin a felicita proprietarii pentru modul cum au inteles sa faca turism de calitate! Interiorul pensiunii este amenajat cu mult bun gust, curatenie peste tot, finisaje si materiale de calitate. Caldura sufleteasca cu care am fost tratati de catre personal este cel mai bun ingredient care te face sa pleci cu zambetul pe buze! Un loc care-ți incarca bateriile. Gazda extraordinara, personal calificat, mâncarea foarte bună. O pensiune cu foarte mult bun gust. Curatenie la superlativ! Felicitari! Vom reveni cu drag!
   Ioana din București
nota: 9.67
schedule 28.07.2023
Ne-a placut totul la cazare, de la camera, la restaurant, la piscina. Angajatii au fost prietenosi, la fel si proprietarii. Micul-dejun a fost bun, cu o gama variata de preparate. Recomand sa veniti aici daca doriti sa aveti o experienta placuta si o cazare linistita!
   Camelia din Brasov
nota: 10
schedule 04.09.2022
Condiții foarte bune, camera suficient de mare ptr nevoile noastre și miros placut la intrarea in camera. Piscina mare și foarte bine întreținută. Iazul cu pesti este minunat și relaxant. Din nefericire, micul dejun este criticat de multi și probabil, de cei care nu știu ce costuri se află in spatele unui preț sau de cei care se așteaptă ca la micul dejun să primească un cotlet de porc la gratar. Noua ne-a prins bine acest mic dejun, a fost consistent, proaspăt și ne-a ținut de foame până la prânz. Mâncarea la restaurantul din incinta era preparata pe loc, portii mari și foarte buna. Dl. Gelu, un om minunat, s-a oferit să ne ducă la plecare până la gara din Constanța. Concluzie, ne am simțit foarte bine și vom reveni cu drag!
   Steluța din Slobozia
nota: 10
schedule 29.08.2022
Locație foarte frumoasa. Camera curata, piscina extraordinara, personalul foarte atent la nevoile noastre. D-na Ani mereu cu zâmbetul pe buze, iar d-nul Gelu ne-a încântat cu un pui caramelizat foarte gustos, cel mai gustos pui pe care l-am mâncat vreodata. M-am bucurat ca au făcut restaurant, căci nu mi-a plăcut niciodata ideea de a găti când sunt în concediu. Mâncarea foarte bună, porțiile mari, chiar foarte mari as putea spune. Vom reveni cu drag pentru ne petrece concediul la mare.
   Alexandra din Bucharest
nota: 10
schedule 25.08.2022
Va spun sincer ca am ales aceasta locatie datorita piscinei! Este fantastica! Camerele ok, curate, personal de nota 10, mereu sa te ajute cand este nevoie. Intr-adevar putin departe de plaja, dar acest lucru nu ma opreste in a reveni la casa Ani. O recomand cu incredere!
   Alina Tudose din Iasi
nota: 10
schedule 25.08.2022
Piscina este atractia locatiei. D-na Ani si d-nul Daniel impreuna cu tot personalul: fetele de la curatenie, baietii de la bar, d-nul Costi sunt minunati, mancarea este facuta pe loc, ti se gateste ce iti doresti in limita bunului simt! Camerele detin tot ceea ce ai putea avea nevoie Pentru un sejur, preturile sunt normale! Recomandam cu tot dragul si cu incredere mergeti la casa Ani!
   Elena Alexandru din Bucuresti
nota: 8.83
schedule 16.08.2022
Piscina este in mod clar atractia locatiei, personalul este foarte muncitor si disponibil, camerele dotate cu mini-frigider si ac, sunt curate, mancarea gatita in locatie este gustoasa. La bar gasiti cafea, sucuri si limonade, bere si cocktail-uri, iar preturie sunt acceptabile. Parcarea este destul de generoasa, nu am avut probleme in a gasi loc. Ca si puncte slabe, mentionez pozitionarea (este la cica 18-20 min de mers pe jos de plaja noua), spatiul din camerele triple (pentru trei adulti, e putin "aglomerat", dar nu foarte deranjant) si micul dejun inclus, foarte simplu, pe care l-as inlocui cu o varianta contra-cost, mai diversificata. Ca idee, pretul camerei ar fi oricum unul corect si fara micul dejun inclus. Per total, sejurul meu a fost unul placut, deci recomand locatia. :)
   Catalin din Timisoara
nota: 9.33
schedule 14.08.2022
Aspect si conditii f bune. Camera suficient de mare ptr nevoile noastre. Curatenie si miros placut la intrarea in camera, de altfel, eram intrebati zilnic daca dorim sa se faca curat, sa se schimbe prosoape, lenjerie. Piscina f mare, avea loc toata lumea cazata, fara a te simti inghesuit, f bine intretinuta. Iazul cu pesti f frumos si odihnitor, am dat si de mancare pestilor, sunt invatati sa iti manace din palma, daca o ti la nivelul apei.:) Din nefericire, ingredientele alese ptr micul dejun, le au adus un val mare de critici, eu personal am mai intalnit acelasi tip de mic dejun si in alte locatii in afara tarii, dar prima oara in ro. Am mancat si la restaurantul din incinta, portii mari, preparate pe loc, fata de alte locatii de pe plaja. Recomand inghetata tailandeza facuta pe loc. Dl. Gelu, un om deosebit, am avut timp sa stam de vorba. Mie imi place sa cunosc oameni noi, mai ales din cei care au reusit sa isi mentina pasiunea ptr ceea ce fac. Aspectele negative sunt prea marunte si nu pe acestea doresc sa le tin minte din concediu. Concluzie, am venit sa ne simtim bine si asta am facut!
   Adrian Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.08.2022
Super cazare, foarte curate camera si piscina! Personal super amabil, mâncare excelenta, venim aici de 3 ani si o sa venim in continuare! Camera mare, aer condiționat, pat suplimentar pentru copil! Mancarea foarte buna, proaspăta, parcare generoasa, ai loc de parcare fără probleme, delimitat pentru fiecare mașina.
   Roxana Pescaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.08.2022
Recomand casa Ani!
Mancarea este foarte buna, curatenie, servirea este foarte buna!
Calitatea raportata la pretul cazarii este exceptionala!
Comportamentul gazdelor este la superlativ!
Drumul pana la mare este de maxim 10 min mers pe jos.

   George Tagirta din Ploiesti
nota: 4.67
schedule 11.08.2022
Nu recomand, mic dejun mediocru.
Nu va încercați norocul cu aceasta unitate de cazare!
Micul dejun nu este de tip bufet, este de tip 2 crenvurști sau cașcaval pane plus unt, gem, desert.
Sa nu va doriți lapte/cereale/fructe, ca nu veți găsi nimic mai mult de un ceai!
Tariful/camera a fost de 430lei/noapte, iar patronul ar spune ca nu poate sa asigure un mic dejun mai "copios" întrucât nu ii permite bugetul.
poze recenzie
   Anghel Monica din Barlad
nota: 10
schedule 04.08.2022
Este un loc minunat in care eu și familia ne-am simțit foarte bine! Camerele curate (cameristele trec zilnic la curățenie), piscina superba, iar faptul că au gonflabile a fost un mare plus pt noi, având copii mici. Am platit un preț decent, 420 de lei camera tripla - mic dejun inclus. Recomand cu drag.
   Stoianov Mihai din Ploiești
nota: 10
schedule 03.08.2022
Totul este comparabil cu un hotel de 4 stele, piscina asemănătoare am văzut în Grecia, camerele sunt foarte curate, personalul serviabil și atent, proprietarii sunt foarte amabili și plăcuți că oameni, noi ne-am simțit super, vom reveni, cu siguranță!
   Daniela Cauneac din Stanmore
nota: 10
schedule 31.07.2022
Hotelul este superb, piscina foarte mare, foarte curata, personalul de nota 10, camerele foarte curate si spatioase, restaurantul si terasa foarte curate, mancarea excelenta, gazdele foarte receptive la nevoile oaspetilor, camerele sunt curatate zilnic, piscina dispune de sezlonguri, in caz ca nu ai dispozitia necesara pentru mare, te poti relaxa si bucura de soare la piscina, per total suntem extrem de multumiti si, cu siguranta, ne vom intoarce!!!
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2022
Recomand cu toată încrederea. Este o locație de vis pentru un sejur de neuitat. Personalul este extrem de amabil și intelegator la toate doleanțele pe care le-am avut. Mâncarea este, de asemenea, foarte bună și foarte proaspătă. Atașez o poza mai jos cu unul din cel mai bun pui cu ceapa caramelizata și sos dulce din zona. Și un desert minunat!
poze recenzie poze recenzie
   Alexandra Chirila din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Am petrecut deja doua sejururi la casa Ani si, cu siguranta, voi reveni! Totul a fost excelent si de data aceasta. Cazarea cu tot confortul, personal amabil si atent, restaurant cu mancare variata si desigur... piscina superba de care nu te mai saturi.
   Ionut Ciobotaru din Vaslui
nota: 10
schedule 28.07.2022
Locație deosebită. Personal foarte amabil si receptiv la nevoile turiștilor. Piscina este punctul forte al locației, fiind curata si dispunând de sezlonguri. Mâncarea si servirea la restaurant sunt superbe. Pentru un sejur relaxant, recomand această locație! Vom reveni cu drag!
   Necula Laura din Bragadiru
nota: 4
schedule 28.07.2022
Nu recomand!
- micul dejun este același în fiecare zi;
- apa de la wc nu curgea;
- furnici în camera;
- după ce făceai dus, era lac în baie și, bineînțeles, ca nu aveai cu ce șterge pe jos;
- nu aveam plase de țânțari la geam și ne-am trezit cu gândac cu multe picioare în camera.
- am vb cu doamna la telefon, i-am spus ca suntem 3 cupluri + 1 copil de 2 ani și putin.
A spus cât ne costa camera, ca este cu mic dejun inclus. Totul perfect pana am mers la mic dejun. Pe lângă faptul ca ne-au anunțat ca fetita nu are dreptul la mic dejun deoarece nu am plătit, din farfuria aceea pur si simplu nu aveai ce manca. După ce i-am zis ca nu mi se pare normal ce face în legătură cu micul dejun, domnul "patron" a început sa tipe la mine ca "atat am plătit, atat mananc". Urat modul de a pune la punct pe toată lumea, este ultima oara când mai calc la ei.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Elisa Rusu din Ibanesti
nota: 9.67
schedule 19.07.2022
Un loc minunat, cu gazde foarte primitoare. Curatenie, mancare excelenta, restaurant foarte frumos, piscina deosebit de frumoasa si curata, iaz cu pesti minunat, loc de joaca pentru copii, parcare in curte interioara. Intr-un cuvant, excelent. Cu siguranta, vom mai reveni.
   Iuliana Toderita din Buuresti
nota: 10
schedule 04.07.2022
O unitate de cazare exceptionala, de la camera foarte curata, piscina cu sare din marea Mediterana si un restaurant cu preparate proaspete si extrem de gustoase! Recomand cu toată increderea! Gazdele ospitaliere, foarte atente la toate nevoile turistilor cazati la dumnealor. Ambianta placuta si zona extrem de linistita pentru un sejur de neuitat.
   Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2022
Am venit aici de cel putin 7 ori. Totul este la superlativ.
In primul rand, gazdele sunt extraodinare si te fac sa te simti ca acasa. Locatia, dupa parerea mea, este mult peste asteptari. Mancarea este foarte buna, iar piscina foarte curata si apa calda. Camerele iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur la mare. In fiecare an revin cu drag.
   Giorgiana Dinu din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2022
A 3 a oara aici! Gazda de 10, personal abil si atent, mâncare foarte buna, camera impecabilă si fara pic de praf sau urme.
- piscina superbă. Apa este curata si in sezon este destul de calda. Pot sa spun neasteptat de bine.
- raport calitate, super ok.
- nu este aproape de plaja, dar nu ne-a deranjat sa mergem 1km pe jos. Pana la urma vii sa te relaxezi si sa te plimbi.
   Mihai Teodor din Targoviste
nota: 7
schedule 02.05.2022
Mancarea foarte buna, exteriorul super, insa camerele sunt foarte micute, iar distanta pana la plaja destul de mare. Pretul cam piperat, avand in vedere ca nu vii la mare doar sa stai la pisicina, iar seara daca ti se face pofta de mancare si nu au facut comanda cu cel putin o ora innainte, risti sa faci naveta in centru sa bagi ceva la stomac.
   Florin din București
nota: 10
schedule 31.08.2021
Proprietarii și personalul super. Servicii de calitate. Confort deosebit și piscina este golul ce completează să aveți o vacanță cum toți ne dorim.
   Geanina Dobre din Brasov
nota: 9
schedule 21.08.2021
Puncte forte:
- categoric: piscina
- designul si amplasarea hotelului sunt perfecte pt cine isi doreste o vacanta relaxanta (arata exact ca in poze si au si un mic iaz cu pesti) departe de galagia si nebunia din centru
- mancarea a fost foarte buna, preturile sunt ok - ciorba de perisoare este delicioasa, limonada si frappe-urile sunt yammi, iar la inghetata il puteti vedea pe proprietar cum va pregateste inghetata thailandeza (recomand) - mancarea nu ramane de pe o zi pe alta
- personalul a fost ok (majoritar tanar, plin de viata, comic, serviabil - nu stiu daca acesta este personalul permanent sau sezonier, asa ca ....)
- gazdele sunt primitoare, receptive la nevoile clientilor
- hotelul este curat, in camere sunt mop-uri cu care poti curata apa ramasa dupa dus (putine hoteluri ofera asa ceva fara solicitare)

Puncte slabe:
- drumul pana la strada principala este intradevar neasfaltat, plin de praf si de gropi (dar am impresie ca zona este in plina dezvoltare, poate se schimba pana la anul)
- in tot sejurul de 7 nopti ne-au fost schimbate lenjeriile si prosoapele o singura data, iar cu curatenia in camera si gunoiul a trebuit sa ne descurcam singuri :-(
- am avut camera tripla, dar de fapt a fost camera dubla cu suplimentare de pat: patul rabatabil total inconfortabil si dezasamblabil - recomand paturi single
- internetul cam slabut.
   Ciprian din Arad
nota: 6.67
schedule 31.07.2021
Locația arată bine, piscina impecabila, curat, mâncare bună, nu wou. Minusuri: departe de plaja, patul de o persoana, am dormit cu tot cu copil într-un singur pat, iar baia, cand faci dus, ai un mop cu care aduni apa pentru ca ai o simpla perdea și apa e în toată baia.
poze recenzie
   Mihai din Neamt
nota: 4
schedule 06.07.2021
Departe de plaja, un sector de drum neasfaltat.
Camere fara balcon si geam; nu se schimba nici cosul de gunoi, nu mai zic de prosoape, hartie igienica.
Restaurant - 80% bazat pe congelate aruncate in friteuza.
Personal neserios, am vb de sejur 5 nopti, dar am fost sesizat dupa a 4-a noapte ca trebuie sa plec.
Piscina - singurul plus.
   Raluca din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 27.07.2020 - 30.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Piscina
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul de la cazare catre plaja,daca nu mergi cu masina,ai de mers 5-7 minute pe un drum neasfaltat cu mult praf pana la Bulevardul principal,daca ai bafta sa treaca si o masina tot praful este pe tine.
   Vasilica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2020 - 20.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
CONTACT
Anișoara Tulea
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anișoara Tulea
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0722 317 667
WhatsApp
Apel/SMS