Apartament Teo Eforie Nord - TURIST INFO .ro

Apartament Teo din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 7a, ap. 17  
Despre Apartament Teo
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul Teo este situat in zona Peco/Grand la 10 min (mers pe jos) de plaja Acapulco, foarte aproape de teatru de vara si baza de tratament Grand (5 min).

Aceasta locatie intima ofera cazare in doua camere aerisite dotate cu TV, AC, baie proprie cu apa calda permanenta, balcon si o bucatarie spatioasa, complet utilata.

Mentionez ca apartamentul Teo se inchiriaza integral.

Pentru avans va punem la dispozitie contul Ro25Rzbr0000060004497542, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Radu Doina.


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Doina
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare