Apartament Emily Eforie Nord - TURIST INFO .ro

Apartament Emily din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Traian, nr. 15  
Despre Apartament Emily
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul Emily din Eforie Nord si-a deschis ''portile'' in sezonul estival 2010.

Este situat intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, in spatele Hotelului Hefaistos, la o distanta de 400m deplaja Bellona si 150m de lac.

Apartamentul se afla la etajul 2, avand privelistea spre lac si stadionul orasului Eforie Nord.

In cele trei camere gasiti confortul ideal pentru a va petrece vacanta la mare, bucatarie complet utilata, internet wireless, o camera amenajata special pentru copii- cu carti de povesti, jucarii etc.
In imediata apropiere se afla doua magazine alimentare, lidl, metro si baza sportiva din Eforie Nord amenajata pentru fotbal, handbal, tenis, voley, atletism si jogging.
Rezervarea este valabila numai din momentul achitarii unui avans, (informatiile despre numarul de cont le veti primi de la persoana de contact). Plata avansului se va efectua intr-un interval de 48 de ore de la momentul solicitarii turistului si constituie acceptarea conditiilor afisate pt rezervare. Rezervarile se fac numai telefonic. Tarifele la rezervarile efectuate nu se mai modifica. Informatiile de pe internet sunt verificate si veridice. Nu ne asumam nici o raspundere si nu se returneaza nici un fel de plata efectuata din cauza intelegerii gresite a informatiilor sau din motive neintemeiate(vreme nefavorabila sau nerespectarea perioadei rezervate).

Regimul persoanelor in plus fata de numarul paturilor: pentru un copil sub 14 ani nu se plateste (daca nu se solicita loc separat), pentru 2 copii sub 14 ani si pentru orice copil peste 14 ani se plateste tarif suplimentar, chiar daca nu solicita loc separat.

*pretul apartamentului este pentru maxim 6 adulti si max. 2 copii.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Preţurile afişate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Mariana
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare